Meghan Markle a uitat de drame și a făcut în ciudă familiei regale! Ce motiv de sărbătoare a avut ducesa

4 septembrie, 2024

Mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, și-a sărbătorit luni, 2 septembrie, cea de-a 68-a aniversare.

Meghan Markle  Profimedia jpg

Mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, a împlinit pe 2 septembrie 68 de ani, iar Ducesa de Sussex, Prințul Harry și cei doi copii ai lor cu siguranță au făcut ceva special pentru a-i marca ziua de naștere.

Este foarte probabil ca asistenta socială și profesoara de yoga pensionată să își fi sărbătorit ziua de cuplu alături de Prințul Harry și Meghan Markle. Doria, care locuiește în California la fel ca fiica și ginerele ei, are o legătură foarte strânsă cu Meghan Markle. 

În multe interviuri, fosta actriță s-a referit la mama ei ca fiind „cea mai bună prietenă”, lăudând-o pentru că a avut o influență uriașă asupra vieții ei și a învățat-o să aprecieze mâncarea și yoga.

Ducesa de Sussex i-a adus un dulce omagiu lui Doria în timpul recentei sale călătorii în Columbia. Ea a spus: „Pentru mine, găsesc inspirație în atât de multe femei puternice din jurul meu. Mama mea este una dintre ele. Viața este plină de surprize și poate fi destul de complexă”. 

În timp ce cu tatăl ei nu are deloc o relație bună, Meghan Markle a primit un sprijin imens de la Doria Ragland, mai ales când a venit vorba despre Prințul Harry. Pentru nunta sa regală cu Harry, în mai 2018, Meghan Markle a petrecut noaptea cu mama sa la Cliveden House Hotel. Doria Ragland s-a întâlnit apoi oficial cu publicul când a mers cu Meghan la Capela St. George în timpul procedurilor nunții regale. În mijlocul tensiunilor continue cu propria sa familie din Marea Britanie, se crede că legătura lui Harry cu Doria a fost binevenită.

Amintindu-și momentul în care și-a întâlnit viitorul ginere pentru prima dată, în serialul lor de pe Netflix lansat în decembrie 2022, Doria Ragland a spus: „Îmi amintesc și când l-am întâlnit prima dată (pe Harry), un bărbat chipeș de 1,80 m, cu părul roșcat, cu maniere foarte bune. A fost foarte frumos și păreau foarte fericiți împreună, ca și cum el era alesul. Odată ce a fost anunțat că sunt împreună, părea un fel de noutate!”.

Anul trecut, Prințul Harry și Meghan Markle au marcat ziua de naștere a Dorei într-un mod distractiv, fiind printre petrecăreți la turneul Renaissance al lui Beyonce. Aici, Meghan și Doria au fost văzute bucurându-se de spectacol.

Foto. Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg