Meghan Markle, absolut superbă la petrecerea de ziua de naștere a reginei. A purtat cel mai stilizat outfit

Este clar. Meghan Markle, viitoarea soția a prințului Harry, este o Melania Trump a Casei Regale a Marii Britanii. De când au anunțat oficial logodna și au început pregătirile pentru marea nuntă care va avea loc pe 19 mai, Harry și partenera sa au participat împreună la o mulțime de evenimente, fie ele în scopuri caritabile sau alături de familie, la petreceri sau la biserică.

Iată că în weekend, Meghan Markle a dat o nouă lecție de stil, apărând la brațul lui Harry la două evenimente diferite și fiind de o eleganță rară. Logodnica de 36 de ani a prințului a arătat fabulos în verde, dar și în bleumarin, la petrecerea de ziua de naștere a Reginei Elisabeta. Stilată cum o știm și foarte sigură pe alegerile sale vestimentare, Meghan a atras atenția la o recepție pentru Jocurile Invictus, într-o rochie primăvăratică, verde. „Meg”, așa cum o alintă Harry pe partenera sa, a strălucit sâmbătă la Londra, la o recepție în timpul zilei.

Superbă la un eveniment organizat pentru Jocurile Invictus.

A optat pentru o rochie midi, verde, o creație cu imprimeu floral de la Self-Portrait pe care a completat-o cu un sacou negru și pantofi stiletto, pentru un plus de eleganță. Harry s-a ridicat și el la întălțimea așteptărilor, îmbrăcând un costum de culoare bleumarin.

Și dacă această apariție vi se pare elegantă, stați să-i vedeți pe cei doi îndrăgostiți la banchetul de seara organizat în cinstea Reginei Elisabeta a II-a care a împlinit 92 de ani. Aproape toți membrii familiei au fost prezenți la eveniment, mai puțin Kate, Ducesa de Cambridge, care poate naște în orice moment. Meghan a furat toate privirile când a sosit la evenimentul organizat la Royal Albert Hal, pentru că a fost pur și simplu ravisantă. Cu toate că a purtat bleu navy, a fost cea mai cool ținută a ei din ultima vreme.

Bruneta a optat pentru o creație midi cu mâneci stil capă, un model semant Stella McCartney pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi bleumarin de la Manolo Blahnik și un clutch foarte chic creat de Naeem Khan. A fost al doilea angajament pentru Markle într-o singură zi și a arătat încântător alături de prinț.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA