Meghan Markle, interesată de amanta lui William. Vedeta, acuzată că a dat informații despre Ducii de Cambridge presei

3 august, 2022
wil91 jpg

Meghan Markle a susținut că Victoria Beckham  a divulgat presei povești despre relația ei cu Prințul Harry, dar acum o persoană din interior afirmă că fosta actriță în vârstă de 40 de ani făcea același lucru atunci când era vorba de căsătoria Prințului William și Kate Middleton.

„În 2019, când zvonurile despre trădarea lui William erau peste tot în presa americană, toată lumea o bănuia pe Meghan”, spune o sursă. „Meghan și Prințul Harry tocmai se căsătoriseră și locuiau în Anglia. Ei știau tot ce se întâmpla în casa regală”.

„Meghan avea o obsesie ciudată pentru căsătoria lui William și Kate”, spune o persoană din interior. „Întotdeauna a vrut să știe ce fac și cum și-au petrecut timpul împreună. De asemenea, avea un interes bizar pentru Rose Hanbury, Marchioasa de Cholmondeley, cu care William ar fi avut o aventură”.

Scandalul a apărut într-o revistă americană, una în care Meghan a mai apărut de multe ori înainte, motiv pentru care a devenit una dintre principalii suspecți.

„Meghan cunoștea foarte bine In Touch . Apăruse în revistă de mai multe ori când încerca să devină faimoasă și băuse cu câțiva scriitori și editori în timp ce muncea din greu pentru a fi remarcată. Înainte de a se căsători cu Harry, Meghan a vrut să apară în toate revistele săptămânale și a lucrat cu publiciști pentru ca acest lucru să se întâmple. Meghan știa cum funcționează sistemul lor mai bine decât oricine, motiv pentru care cei din interiorul Palatului au dat- vina pe ea pentru această scurgere de informații”.

wil93 jpg

În noua carte , Tom Bower susține că Harry, în vârstă de 37 de ani, l-a confruntat pe David Beckham din cauza suspiciunilor soției sale, dar William și Kate au preferat să nu ia atiudine și să o acuze pe Meghan de ceva.

„Nimeni nu le-a spus nimic lui Harry și Meghan”.

De asemenea, nu există nicio dovadă că Meghan a vorbit presei despre cumnatul ei și soția lui.

Meghan și Harry au probleme cu familia regală încă de la difuzarea interviului lor cu Oprah, în martie 2021.

„Știm că Prințul Charles a petrecut foarte puțin timp cu fiul său, Prințul Harry. Viitorul rege a vrut să aibă o discuție cu aceasta, dar întâlnire a fost una scurtă”, susține expertul Neil Sean. „Se presupune că prințul Harry a refuzat să-I spună ceva Prințulul Charles despre cartea pe care urmează să o lanseze”.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg