Meghan Markle, acuzată de populism ieftin. “Am servit la mese, am lucrat ca babysitter. Am muncit toată viaţa"

22 octombrie, 2021
1 meghan si harry profimedia 0634341815 jpg jpeg

Orice acţiune a lui Meghan Markle este privită cu îndoială, atât în Statele Unite, cât şi în Anglia.

Cel mai recent, aceasta a trimis o scrisoare deschisă cu un caracter populist către senatorii democraţi Nancy Pelosi şi Chuck Schumer, în care le cere acestora să susţină concediul plătit pentru părinţi, “în numele familie mele, Archie, Lili şi Harry”.

În această scrisoare foate lungă, Meghan Markle povesteşte cum a copilărit într-o familie foarte săracă şi a trăit cu salate în valoare de cinci dolari, fără să se plângă. Evident că această parte din scrisoarea ducesei, în care aceasta îşi aminteşte de trecutul ei marcat de griji financiare, a fost criticată de opinia publică americană, cu atât mai mult cu cât tatăl lui Meghan, Thomas Markle, nu era chiar sărac, dimpotrivă. Markle senior era un director de imagini foarte bine plătit şi câştigător al unui Premiu Emmy. Mai mult, acesta a câştigat, la un moment dat, la loterie, lucru care i-a permis să-şi trimită fiica cea mică la şcoli particulare, printre care se remarcă liceul Immaculate Heart, cu o taxă anuală de 16.000 de dolari.

stanga
dreapta
6 harry meghan jpg jpeg
4 thomas meghan jpg jpeg
5 familie meghan jpg jpeg
1 meghan si harry profimedia 0634341815 jpg jpeg

În aceeaşi scrisoare, Meghan mai detaliază cum a început să lucreze de la vârsta de 13 ani, la o tonetă de iaurt îngheţat, din cauză că părinţii ei nu-şi permiteau multe lucruri. “Am servit la mese, am lucrat ca babysitter. Am muncit toată viaţa şi am economisit cât am putut, deşi, de cele mai multe ori, de-abia îmi ajungeau banii pentru a plăti chiria şi a pune benzină în maşină” detaliază ducesa în scrisoarea ei, pe care mulţi o consideră ca un alt pas făcut de Meghan în aspiraţiile ei politice, încercând să câştige simpatia categoriilor defavorizate din America.Recente pe Ok! Magazine

diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg