Meghan Markle alege, din nou, un designer francez. Exagerează cu schimbarea ținutelor?

Citeste tot despre:

, ,

Meghan Markle lovește din nou, cu o nouă ținută din cadrul zilei secunde a turneului regal din Irlanda, acolo unde îl însoțește pe soțul ei, Prințul Harry.

Ei bine, Ducii de Sussex au început o nouă zi de evenimente oficiale cu o vizită la reședința oficială din Dublin a președintelui irlandez Michael D Higgins și a soției acestuia, acolo unde Meghan și Harry au avut ocazia să cunoască două exemplare superbe de câini ciobănești de Berna.

Meghan, primită cu căldură de președintele iralndez
În stânga, unul dintre cei doi câini ai președintelui

La fel de elegantă ca de obicei, Meghan a purtat o rochie midi într-o nuanță șic de gri, creație Roland Mouret, la care a asortat o geantă Fendi și o pereche de pantofi stiletto negri.

Meghan este bună prietenă cu designerul francez, Roland Mouret obișnuind să apară alături de fosta actriță chiar și pe contul ei de Instagram, acum șters.

După întâlnirea cu perechea prezidențială, Meghan s-a schimbat într-o ținută all black, cu pantaloni și taior scurt, iar părul și l-a lăsat, de data aceasta, liber.

O nouă ținută a ducesei

În ultima zi a vizitei lor în capitala Irlandei, Dublin, Harry și Meghan se vor întâlni cu localnici, vor vizita organizații caritabile din oraș și vor fi prezenți la un festival sportiv galic.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA