Meghan Markle, apariție-surpriză în Los Angeles! Ținuta ei de mii de dolari imediat a atras atenția

9 octombrie, 2023

Meghan Markle a surprins cu apariția ei în Los Angeles înainte de călătoria sa la New York!

Meghan Markle în Los Angeles jpg

Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, s-a pozat alături de jurnalista Jen Su și alte două prietene. Prezentatoarea Jen Su l-a lăudat imediat pe Instagram cu întâlnirea neașteptată pe care a avut-o cu Ducesa de Sussex în Los Angeles. „Am aterizat în Los Angeles și, în drum spre cină, ne-am întâlnit cu Meghan Markle. Foarte discretă și super prietenoasă, o conversație plăcută", a transmis Jen Su la poza ei, care a fost făcută într-o parcare, noaptea. 

Jurnalista a distribuit ulterior din nou imaginea pe Instagram, unde a făcut mai multe dezvăluiri despre întâlnirea surpriză. „Am ajuns în L.A. și am dat direct peste fabuloasa Meghan Markle. Un mod uimitor de a începe călătoria!" a mai transmis Jen Su. 

Optând pentru un look californian relaxat, Meghan Markle a fost surprinsă purtând o cămașă de in în dungi Ralph Lauren, care costă 168 de dolari, precum și o pereche de ochelari de soare aviator de 1.059 de dolari de la brandul britanic Linda Farrow.

Meghan Markle și Prințul William, apariție împreună la New York

People scrie că Meghan Markle și Prințul Harry vor apărea la New York săptămâna aceasta pentru Ziua Mondială a Sănătății Mintale. Ducele și ducesa de Sussex se vor afla în N.Y.C. marți, 10 octombrie, pentru primul eveniment al Fundației lor Archewell, care oferă o platformă pentru părinții care se confruntă cu provocările de sănătate mintală în era digitală de astăzi.

Fundația Archewell va găzdui 'The Archewell Foundation Parents' Summit': Mental Wellness in a Digital Age' pentru a da voce familiilor care sunt pasionate de construirea unei lumi online mai sigure pentru copii și adolescenți, mai transmite aceeași sursă. Conversația va explora modul în care noi, în calitate de comunitate, atât la nivel global, cât și local, creăm schimbări pozitive și ne sprijinim reciproc în dezvoltarea de soluții pentru a ajuta familiile și pentru a îmbunătății sănătatea noastră mintală. În cadrul summitului vor fi prezenți părinți care au trecut prin diverse situații. 

„Familiile au lucrat alături de Fundația Archewell în ultimul an, susținând comunitatea și conducând spre soluții", spune pentru PEOPLE un purtător de cuvânt al Ducelui și Ducesei de Sussex. "Împreună, ei sunt uniți în misiunea lor de a împărtăși experiențele personale, datele și cercetările pentru a se asigura că același lucru nu se întâmplă și altor familii”.

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg