Meghan Markle are o omoloagă la palatul danez. Cine e cumnata regală cea invidioasă?

12 octombrie, 2022

Meghan Markle și această soție de prinț danez au multe în comun.

De la nefericirea trăită la palatul regal, la discuții aprinse cu privire la titlurile copiilor lor, Meghan Markle și Prințesa Marie a Danemarcei par să aibă multe în comun.

Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (1) jpg

Cel mai recent, Prințesa Marie a Danemarcei și soțul ei, Prințul Joachim, au acordat un interviu foarte înverșunat publicației daneze B.T. în care au disuctat despre eliminarea titlurilor regale ale copiilor lor – o decizie-șoc a Reginei Margrethe a II-a a Danemarcei. Din ianuarie 2023, patru dintre nepoții acesteia - Prințul Nikolai, Prințul Felix, Prințul Henrik și Prințesa Atena - vor fi titrați drept Conte și Contesă de Monpezat, o retrogradare dinastică, cu alte cuvinte.

Acest nou scandal regal a făcut pe jurnalista Natalie Oliveri să observe că Marie și Meghan Markle au multe în comun. „Precum Casa Windsor din Marea Britanie, și casa daneză s-a trezit în centrul unui scandal foarte nedorit. Într-un fel, alegerea Prințesei Marie de a vorbi împotriva familiei în care s-a căsătorit este similară cu modul în care Ducesa de Sussex și-a gestionat propria nefericire într-o instituție în care a intrat pe când avea aproape 40 de ani. În timp ce Prințesa moștenitoare Mary și Catherine, Prințesa de Wales, au o relație bazată pe ceea ce mulți bănuiesc a fi o prietenie autentică, se pare că și Prințesa Marie și Meghan au un punct comun.” Ambele femei se simt nedreptățite de către seniorii regali.

meghan markle charles png

Pe fondul scandalului, Prințul Joachim și cea de-a doua soție a lui, Prințesa Marie, au recunoscut că relația cu fiul mai mare al reginei, Prințul Moștenitor Frederik, și cu cumnata lor, Prințesa Mary, este una „complicată”.

Mai mult, o revista spaniolă Vanitatis Elconfidencial susține că adevăratul motiv din spatele rupturii regale este faptul că Joachim „era profund îndrăgostit de cumnata lui, Prințesa Mary”. Publicația menționează o fotografie publicată de revista suedeză Svensk Damtidning, care se presupune că îl arată pe Joachim încercând să o sărute pe Prințesa Mary la o petrecere a Regimentului Gărzii Regale.

În 2004, când Frederik s-a căsătorit cu Mary Donaldson, o avocată australiană care va deveni regina consoartă a Danemarcei, presa daneză a început să scrie că fratele lui mai mic, Joachim, era profund îndrăgostit de cumnata lui. Nu a ajutat nici faptul că, în 2007, acesta și-a anunțat logodna cu o franțuzoaică cu același nume și o asemănare fizică izbitoare cu a cumnatei sale, pe numele ei Marie Cavallier.

6 printesa mary si kate middleton gettyimages 131159711 jpg jpeg

Cu atâtea știri legate de o posibilă pasiune secretă a Prințului Joachim pentru soția fratelui său, Prințesa Mary, și cu o copertă de revistă care a făcut furori pe această temă, este normal ca Marie să nu simtă nicio simpatie pentru cumnata ei. Dimpotrivă, „ ea a perceput-o mereu ca pe un dușman”, subliniază ziarul local „Ekstra Bladet”.

Atunci, Regina Margareta a Danemarcei a intervenit, cerându-le fiilor săi și celor două femei să pună capăt tuturor acestor zvonuri, purtându-se în public ca și cum n-ar fi probleme între cele două cupluri.

Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg

Foto: profimedia, getty imagesRecente pe Ok! Magazine

Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Meghan jpg
diana - charles
Prințesa Diana, Prințul Harry  sursa   GettyImages jpg
charles  camilla19 jpg
Colaj Kate Middleton jpg
regina-  camilla - charles
Meghan și Doria Markle, Getty jpg
Printesa Charlotte de Monaco, impreuna cu sotul ei, Dimitri Rassam si fiul lor, Balthazar   Profimedia jpg
Familia Regala daneza   Instagram, Casa Regala daneza jpg