Meghan Markle, atacată din nou de fraţii ei vitregi: „Este inuman ce face“

13 august, 2018
meghan markle GettyImages 995166506 jpeg

Noi atacuri au pornit împotriva lui Meghan Markle. De această dată, cei care o pun la zid sunt fraţii ei vitregi, Samantha şi Thomas Jr., care nu sunt de acord cu decizia surorii lor de a-i ignora total.

image

Potrivit celor de la Daily Mail, declaraţiile date de rudele lui Ducesei de Sussex au venit imediat după ce Thomas Markle a afirmat că îi doreşte tot binele din lume fetei lui şi că nu va mai acorda interviuri despre ea, deoarece vrea să aibă din nou o relaţie normală cu aceasta.

Samantha Markle este prima care a reacţionat după interviul tatălui lor şi a spus că ceea ce a făcut Meghan până acum este inuman şi că nu este normal ca lui Thomas să-i fie frică de faptul că Ducesa de Sussex nu va mai vorbi niciodată cu el. Sora vitregă a lui Meghan o consideră pe soţia Prinţului Harry o persoană arogantă, falsă şi lacomă: „Nu are niciun motiv să nu-l vrea pe tatăl nostru în viaţa ei. Thomas a făcut-o cine este astăzi“.

Thomas Markle Jr. a fost pe aceeaşi lungime de undă cu Samantha şi a afirmat că, până a se căsători cu Harry, Meghan a abuzat de iubirea tatălui lor şi a dat dovadă de un comportament narcisist, dar în acelaşi timp a fost şi foarte nemiloasă: „Mă doare sufletul când văd cât de mult s-a schimbat şi cât de mult este afectată familia noastră de acest lucru“.

Cei doi fraţi au mai spus că toţi cei care le cunosc familia ştiu că Meghan şi Thomas erau de nedespărţit şi că nimeni nu se aştepta ca ei doi să nu mai vorbească niciodată.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}