Meghan Markle, atacată din nou de sora ei vitregă! Samantha o numeşte „narcisită înstărită“

7 februarie, 2019
1 gettyimages 1091932706 jpg jpeg

Jurnaliştii de la People au realizat, zilele trecute, nu material despre Meghan Markle, în care Ducesa de Sussex era prezentată într-o lumină favorabilă de mai multe prietene ale ei, care au dorit să-şi păstreze anonimatul.

Articolul de presă a fost preluat de jurnaliştii din întreaga lume, iar printre rânduri se putea citi că Meghan Markle a încercat să se împace cu tatăl ei, dar că acesta nu a băgat-o în seamă şi a continuat să păstreze legătura cu presa de scandal, în ciuda dorinţei fiicei lui.

După apariţia materialului din People, prin care prietenele Ducesei de Sussex spuneau că vor să spună adevărul despre Meghan Markle, care ar fi o persoană specială, Samantha, sora vitregă a fostei actriţe de la Hollywood, a luat atitudine.

image

„Materialul din People Magazine este o prostie. Există foarte multe mesaje care pot contrazice tot ce scrie acolo. Terminaţi cu treaba asta de PR şi nu mai scrieţi ştiri false. «Sursele noastre spun» înseamnă că nu există nicio sursă reală“, a început Samantha Markle atacul de pe Twitter.

Apoi, ea a pornit un atac la persoană, afirmând că Meghan Markle este narcisistă, suferă de sindromul minciunii şi că face orice ca lumea să o vadă perfectă: „Dacă narcisista este înstărită, poate plăti o întreagă echipă de PR pentru a-i face pe oameni să o vadă aşa cum vrea ea. Şi dacă ea va pierde controlul asupra ta, va încerca să-i facă pe ceilalţi să te vadă aşa cum vrea ea“.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg