Meghan Markle, atacată din nou de sora ei vitregă! Samantha o numeşte „narcisită înstărită“

7 februarie, 2019
1 gettyimages 1091932706 jpg jpeg

Jurnaliştii de la People au realizat, zilele trecute, nu material despre Meghan Markle, în care Ducesa de Sussex era prezentată într-o lumină favorabilă de mai multe prietene ale ei, care au dorit să-şi păstreze anonimatul.

Articolul de presă a fost preluat de jurnaliştii din întreaga lume, iar printre rânduri se putea citi că Meghan Markle a încercat să se împace cu tatăl ei, dar că acesta nu a băgat-o în seamă şi a continuat să păstreze legătura cu presa de scandal, în ciuda dorinţei fiicei lui.

După apariţia materialului din People, prin care prietenele Ducesei de Sussex spuneau că vor să spună adevărul despre Meghan Markle, care ar fi o persoană specială, Samantha, sora vitregă a fostei actriţe de la Hollywood, a luat atitudine.

image

„Materialul din People Magazine este o prostie. Există foarte multe mesaje care pot contrazice tot ce scrie acolo. Terminaţi cu treaba asta de PR şi nu mai scrieţi ştiri false. «Sursele noastre spun» înseamnă că nu există nicio sursă reală“, a început Samantha Markle atacul de pe Twitter.

Apoi, ea a pornit un atac la persoană, afirmând că Meghan Markle este narcisistă, suferă de sindromul minciunii şi că face orice ca lumea să o vadă perfectă: „Dacă narcisista este înstărită, poate plăti o întreagă echipă de PR pentru a-i face pe oameni să o vadă aşa cum vrea ea. Şi dacă ea va pierde controlul asupra ta, va încerca să-i facă pe ceilalţi să te vadă aşa cum vrea ea“.



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg