Meghan Markle, cea mai flexibilă viitoare soţie de prinţ. Este as la yoga!

11 decembrie, 2017
meghan markle jpeg

De curând şi-a angajat un bodyguard celebru, mai exact pe bărbatul care i-a fost gardă de corp megastarului Michael Jackson, pentru a o învăţa să se apere atunci când nu este în compania Prinţului Harry, dar Meghan Markle, care vrea să se iniţieze în arte marţiale, nu este străină de sport.

  

image

"Yoga este în sângele meu", a declarat recent Meghan Markle, în timp ce descria regimul ei de sănătate şi ritualul de frumuseţe. Şi ea nu este singura vedetă care pratică acest sport tot mai întâlnit printre actriţe, cântăreţe, ba chiar fosta Primă Doamnă a S.U.A, Michelle Obama, este o împătimită a acestei practici care îţi antrenează trupul, mintea şi spiritul în acelaşi timp. Aceste fotografii cu cea mai nouă membră a Casei Regale Britanice, Meghan Markle, dezvăluie cât de flexibilă şi antrenată este fosta actriţă. Logodnica Prinţului Harry şi viitoarea sa soţie practică yoga de când era foarte tânără, iar această pasiune o moşteneşte de la mama sa,  Doria Ragland, instructor de yoga în Los Angeles.

image

Noul statut de logodnică de prinţ nu o va împiedica să îşi urmeze antrenamentele, fie acasă, fie la un centrul special pentru yoga, dedicând câteva ore pe săptămână acestor practici. "Această practică este în sângele meu", declara Meghan revistei Women's Health Magazine în 2015, cu un an înainte de a se întâlni pentru prima dată cu nepotul Reginei Elisabeta a II-A.

image

"Sunt atât de multe beneficii care vin cu practica de yoga ... flexibilitate sporită şi puterea crescută, fericire mai mare, concentrare mentala sporită, o mai mare capacitate de relaxare, scăderea anxietăţii şi un somn mai bun." În timp ce William, Kate şi Harry nu sunt extrem de interesaţi de sport, este  probabil ca Meghan Markle să fie prima de la Palatul Kensington cu o asemenea flexibilitate.

Foto: Fotograf Geneviere CharbonneauRecente pe Ok! Magazine

meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg