Meghan Markle cheltuie o avere pentru nunta cu Prinţul Harry. Cât va costa rochia de mireasă!

7 martie, 2018
Meghan Markle jpeg

Mai sunt două luni şi câteva zile până la cea mai aşteptată nuntă din an, nunta regală a Prinţului Harry cu Meghan  Markle de pe 19 mai, iar pregătirile sunt în toi la Casa Regală a Marii Britanii. De la invitaţiile de nuntă, la locaţie şi aranjamente, la tort şi petrecerea de după ceremonie şi ţinute, dar şi bucatele alese, totul trebuie să fie pus la punct pentru marele eveniment.

image

În aşteptarea ca Meghan Markle să devină oficial soţia lui Harry, fosta actriţă din serialul "Suits" este pe ultima sută de metri cu alegerea rochiei de mireasă. A arătat magnific în şedinţa foto de după logodnă, îmbrăcată într-o rochie din catifea, creată de Ralph and Russo, o piesă de colecţie care a costat 56.000 de lire sterline, aşa că trebuie să ne aşteptăm ca rochia de mireasă să fie opulentă.

Presa de peste Ocean speculează că rochia albă pe care Meghan o va purta în ziua nunţii cu Prinţul Harry va fi una impresionantă, iar preţul va fi pe măsură. Se pare că va costa undeva în jurul sumei fabuloase de 400.000 de lire sterline, iar cu o asemenea cheltuială, bugetul nunţii sigur s-a dublat. O sursă apropiată lui Meghan a declarat pentru revista Look că suma de 400.000 de lire sterine a fost cheltuită pentru ca Meghan să arate de vis în ziua cea mare: "Meghan este ca orice altă mireasă care se pregăteşte pentru o zi de vis. Achiziţionarea rochiei de mireasă a fost cea mai mare cheltuială a actriţei , iar bugetul de nuntă s-a dublat faţă de ceea ce a fost stabilit iniţial."

image

Pe lângă costurile de nuntă destul de ridicate, Meghan a cheltuit peste 100.000 de lire sterline pentru petrecerea de după nuntă. Aceeaşi sursă a declarat:  "Apoi este luna de miere care a costat 120.000 de lire sterline - dar acesta este darul ei pentru Harry".  Zvonurile sunt tot mai multe şi în ceea ce priveşte designerul care îi face rochia de mireasă lui Meghan. La casele de pariuri chiar se mizează pe faptul că fosta actriţă va opta pentru unul dintre designerii ei favoriţi, Alexander McQueen, acelaşi brand care a îmbrăcat-o şi pe Kate Middleton în ziua cea mare.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg