Meghan Markle cheltuie o avere pentru nunta cu Prințul Harry. Cât va costa rochia de mireasă!

Mai sunt două luni și câteva zile până la cea mai așteptată nuntă din an, nunta regală a Prințului Harry cu Meghan  Markle de pe 19 mai, iar pregătirile sunt în toi la Casa Regală a Marii Britanii. De la invitațiile de nuntă, la locație și aranjamente, la tort și petrecerea de după ceremonie și ținute, dar și bucatele alese, totul trebuie să fie pus la punct pentru marele eveniment.

În așteptarea ca Meghan Markle să devină oficial soția lui Harry, fosta actriță din serialul „Suits” este pe ultima sută de metri cu alegerea rochiei de mireasă. A arătat magnific în ședința foto de după logodnă, îmbrăcată într-o rochie din catifea, creată de Ralph and Russo, o piesă de colecție care a costat 56.000 de lire sterline, așa că trebuie să ne așteptăm ca rochia de mireasă să fie opulentă.

Presa de peste Ocean speculează că rochia albă pe care Meghan o va purta în ziua nunții cu Prințul Harry va fi una impresionantă, iar prețul va fi pe măsură. Se pare că va costa undeva în jurul sumei fabuloase de 400.000 de lire sterline, iar cu o asemenea cheltuială, bugetul nunții sigur s-a dublat. O sursă apropiată lui Meghan a declarat pentru revista Look că suma de 400.000 de lire sterine a fost cheltuită pentru ca Meghan să arate de vis în ziua cea mare: „Meghan este ca orice altă mireasă care se pregătește pentru o zi de vis. Achiziționarea rochiei de mireasă a fost cea mai mare cheltuială a actriței , iar bugetul de nuntă s-a dublat față de ceea ce a fost stabilit inițial.”

Pe lângă costurile de nuntă destul de ridicate, Meghan a cheltuit peste 100.000 de lire sterline pentru petrecerea de după nuntă. Aceeași sursă a declarat:  „Apoi este luna de miere care a costat 120.000 de lire sterline – dar acesta este darul ei pentru Harry”.  Zvonurile sunt tot mai multe și în ceea ce privește designerul care îi face rochia de mireasă lui Meghan. La casele de pariuri chiar se mizează pe faptul că fosta actriță va opta pentru unul dintre designerii ei favoriți, Alexander McQueen, același brand care a îmbrăcat-o și pe Kate Middleton în ziua cea mare.

Foto: Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA