Meghan Markle chiar este nefericită! Dezvăluirile incredibile ale apropiaţilor Ducesei: „Îi face mai mult rău“

17 iulie, 2018
The Duke And Duchess Of Sussex Visit Ireland jpeg

De câteva luni, Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex, oferă în presă informaţii despre fiica lui şi despre familia regală, făcând publice discuţii pe care le are sau le-a avut cu Meghan.

image

Deşi Meghan Markle a rupt orice legătură cu tatăl ei, Thomas face în continuare declaraţii despre relaţia ei. Zilele trecute, el a spus că Ducesa de Sussex este nefericită cu noua ei viaţă, iar primii care au reacţionat la aceste declaraţii au fost prietenii lui Meghan Markle.

„Ea îşi iubeşte foarte mult tatăl, însă el face ca relaţia dintre ei să se răcească mai tare cu fiecare zi care trece. Meghan pune mare preţ pe încredere, însă cum să mai aibă încredere în tatăl ei, când el face fel şi fel de declaraţii despre ea şi despre noua ei viaţă? Meghan a fost dată peste cap de declaraţiile tatălui ei şi nu ştie cum să reacţioneze“, au spus, pentru Hollywood Life, apropiaţii Ducesei de Sussex.

Mai mult decât atât, se pare că Meghan chiar a încercat să refacă relaţia cu tatăl ei, însă declaraţiile lui din presă nu au făcut altceva decât să adâncească prăpastia dintre ei. Potrivit prietenilor Ducesei, în prezent Thomas îi face mai mult rău, decât bine: „Chiar dacă Meghan trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, ea nu este pe deplin fericită. Acţiunile tatălui ei o afectează foarte mult“.Recente pe Ok! Magazine

duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG