Meghan Markle contraatacă: Și Zara, nepoata reginei, face bani de pe urma casei regale!

24 octombrie, 2022

Până acum, Meghan Markle și Prințul Harry au tot fost acuzați că se folosesc de titlurile lor regale pentru diferite dealuri financiare.

meghan si harry profi jpg

Ei bine, aceștia au răspuns recent atrăgând atenția că și alți membri ai casei regale britanice practică acest lucru. Au făcut-o, însă, indirect, prin vocea bunului lor prieten, corsspondentul regal Omid Scobie, cel care vorbește de cele mai multe ori în numele Ducilor de Sussex.

meghan markle zara foto GettyImages jpg

În editorialul de săptămâna trecută pentru Yahoo!, autorul biografiei neautorizate a lui Meghan Markle și-a Prințului Harry, Finding Freedom, a observat că Mike și Zara Tindall nu primesc aceleași critici cu care se confruntă Meghan și Harry ori de câte ori încheie o afacere financiară.

După ce a menționat zvonurile conform cărora soțul Zarei, Mike Tindall, un fost jucător de rugby, se va alătura distribuției show-ului Sunt celebru! Scoate-mă de aici!, difuzat pe ITV, și discutând despre o reclamă recent lansată în care Zara promovează o marcă de îmbrăcăminte sport, Scobie a scris: „A încasa bani de pe urma statutului regal este un obicei criticat de către regaliștii dedicați și instituțiile media, care s-au plâns în ultimii doi ani din cauza diverselor afaceri ale unui anumit cuplu regal din California. Așa că mi se pare ciudat că aceste informații recente despre diversele afaceri regale ale familiei Tindall vin și pleacă fără să provoace nici măcar un sunet de la cei mai sensibili editorialiști.”

El a susținut, de asemenea, că, deși atât Zara, cât și Mike au avut cariere de succes în echitație și rugby, „este imposibil de negat că banii importanți vin doar datorită pozițiilor lor de membri ai familiei regale”, adăugând că parteneriatele lor financiare vin adesea însoțite de comunicate de presă cu „cel puțin o referință regală”.

Prietenul jurnalist al lui Meghan Markle a mai spus că, în timp ce parteneriatele financiare ale familiei Tindall au fost lăudate în mass-media, tranzacțiile financiare încheiate de Meghan Markle și Prințul Harry au fost supuse criticilor în ultimii doi ani, în ciuda faptului că Ducele și Ducesa de Sussex au demisionat din calitatea de membri activi ai Coroanei în primăvara lui 2020.

Editorialul lui Scobie a fost primit cu numeroase comentarii critice de către internauți, unul dintre acesta atrăgând atenția că Mike Tindall nu a reprezentat niciodată Coroana și că atât el, cât și soția lui, fiica Prințesei Anne, sunt cetățeni privați care nu dețin niciun titlu.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
charles -camilla
regina deschidere