Meghan Markle, cu inima zdrobită în 2024. Un clarvăzător prevestește un nou scandal regal!

30 decembrie, 2023

Nicolas Aujula, clarvăzătorul care a prezis pandemia Covid, are vești proaste pentru familia regală britanică, care, conform spuselor lui, va traversa încă o perioadă dramatică în 2024.

image

Un clarvăzător cu mari pretenții că știe ce ne rezervă viitorul susține că Meghan Markle va fi lovită din plin în anul ce vine din cauza unui „nou scandal regal”. Prințul Harry este oare cel care-i va frânge inima Ducesei de Sussex?

Nicolas Aujula susține că „am prezis cu mare exactitate pandemia Covid, mișcarea Black Lives Matter și interviul cu Oprah al lui Harry și Meghan”. Mai mult de-atât, terapeutul și astrologul de 37 de ani a prevestit un număr crescut al cazurilor de malaria, anul trecut, dar și o „vară stresantă” pentru partidul Conservator din Marea Britanie.

Nicolas spune că „vocea interioară” și viziunile lui l-au informat cu privire la „o scurgere audio regală”, care va avea loc anul viitor. De asemenea, acesta este convins că Ducesa de Sussex va avea „inima zdrobită” în 2024, dar „nu din cauza Prințului Harry”. Mai mult de-atât, ne așteaptă un declin economic pe noi toți și o creștere în popularitate a celebrităților de sex feminin.

Vizionarul din Londra e de părere că un fost președinte american controversat își va schimba cariera: „Văd cum îi crește puterea lui Donald Trump. E posibil să se reprofileze într-un domeniu de mare anvergură sau va deveni noul șef de stat din SUA”, a precizat Nicolas, după care a adăugat următoarele: „Totuși, viața lui personală n-o să fie prea grozavă!”.

image
Mai multe pentru tine...

Revenind la Meghan Markle, Nicolas ține să adauge că „nu Prințul Harry îi va cauza probleme ei, ci altcineva apropiat ei. Iar, în ceea ce privește familia regală britanică, va exista o scurgere a unei înregistrări audio”. Nu știm ce subiect va acea acea înregistrare audio regală, însă, având în vedere că va isca un adevărat scandal, nu ne putem aștepta la ceva pozitiv, nu?

Legat de alte persoane publice, previziunile nu sunt la fel de grave. „Victoria Beckham se va concentra pe sănătatea ei și va avea un succes și mai mare decât are acum. Kim Kardashian va face ceva în literatură, ceea ce îi va schimba puțin imaginea într-o femeie mai inteligentă decât a fost portretizată până acum”, a conchis acesta.

foto - GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg