Meghan Markle, decizie neaşteptată. Unde îşi va naşte fetiţa

31 martie, 2021
3 meghan naste acasa jpg jpeg

Meghan Markle s-a decis deja cum îşi va aduce pe lume cel de-al doilea copil, fetiţa care urmează să se nască în această vară. Lucrurile par să se fi schimbat radical în viaţa cuplului, de când aceştia au renunţat la titlurile regale şi nu se mai supun rigorilor impuse de Casa Regală Britanică.

Meghan Markle intenţionează să aducă pe lume cel de-al doilea copil al său cu prinţul Harry în confortul propriului conac din America, departe de ochii curioşilor, care în  mod singur vor fi aţintiţi asupra lor, afirmă surse din apropierea celor doi.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, va aduce pe lume ce de-al doilea copil peste doar câteva luni şi dacă sarcina continuă să evolueze bine, aceasta are în plan să nască acasă, la proprietatea lor din Santa Barbara.

O sursă din apropierea celor doi a făcut câteva declaraţii cu privire la decizia pe care Meghan şi Harry au luat-o deja:  „Au o casă frumoasă în California, este un cadru frumos  unde Meghan îşi poate aduce pe lume fetiţa”.

Dacă totul decurge conform planului, fetiţa cuplului Meghan şi Harry va avea cetăţenie americană, dar şi britanică în acelaşi timp, după tatăl ei.

Sursa a mai spus că Meghan a intenţionat iniţial să îl nască acasă şi pe Archie, însă în final, acest lucru nu s-a mai întâmplat.  În loc să-şi întâmpine primul copil cu o echipă de moaşe de la Frogmore Cottage din Windsor, mama a fost dusă la un spitalul privat din Portland, unde l-a născut pe Archie pe 6 mai 2019.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg