Meghan Markle, desființată în online după ce a apărut cu rochia în dungi: ”E un dezastru, așa arată 42?”

4 august, 2023

Meghan Markle întărește încă o dată ideea că nu există publicitate negativă, ci doar publicitate. Iar Ducii de Sussex sunt acum într-un punct în care au nevoie de orice fel de capital de imagine.

Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg

Simpatica Meghan Markle face ce face și incendiază Internetul, de fiecare dată când apare. Fie este splendidă, ravisantă, impecabilă din cap până în picioare, fie face gafe vestimentare care o propulsează în topul comentariilor internauților.

Platforma Twitter, cunoscută mai nou drept X, găzduiește un regal de opinii vizavi de cea mai recentă ținută a Ducesei de Sussex, de altfel, ținută aniversară, căci Meghan Markle așa a ieșit în oraș ca să-și serbeze împlinirea celor 42 de ani de viață.

”Voi râdeți de ea? Cu asemenea alegeri, designerii ar trebui s-o plătească să NU le poarte hainele niciodată! Este un dezastru, în materie de fashion. Ar putea câștiga relaxată Olimpiada pentru cea mai îngrozitoare ținută. Așa arată 42 de ani?”

Internauții duri au catalogat-o complet deplasată după ce s-a îmbrăcat de plajă seara, mai ales având statutul pe care îl are. ”Inadmisibil”. ”Acum zici c-a ieșit din pușcărie.” ”Este varianta umană a zebrei Marty din Madagascar?”. Bineînțeles, fanii lui Meghan Markle au admirat-o și i-au urat la mulți ani. Poate prea mult dispreț a primit Ducesa chiar de ziua ei, nu-i așa? Indiferent de hainele alese, știm deja că poate apărea și în ținute fantastice, care să-i flateze silueta și titlul.

Harry și Meghan s-au bucurat de o cină romantică în cartier, în Montecito, pentru a sărbători în avans ziua de naștere a ducesei, la doar două zile după ce cuplul și-a făcut prima apariție publică împreună după săptămâni bune în care nu s-a mai auzit nimic de ei.

Recent, s-a aflat și o veste foarte bună pentru fanii Ducilor de Sussex. Prințul Harry va fi însoțit de Meghan Markle la Jocurile Invictus de luna viitoare, care vor avea loc în Düsseldorf, Germania! Cei doi vor ține și un discurs!

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg