Meghan Markle despre rochia ei de mireasă: „Clasică și simplă, cu un twist modern!”

Citeste tot despre:

, ,

Cea mai mare curiozitate legată de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle este, cu siguranță, următoarea: o va eclipsa mireasa Meghan din 2018 pe mireasa Kate Middleton din 2011?

Vom trage concluziile doar în ziua cea mare, 19 mai, căci detaliile despre ținuta soției Prințului Harry sunt cel mai bine păstrat secret din regatul britanic.

Nu e rochia ei, ci cea purtată în serialul Suits

Cu toate acestea, toată lumea este liberă să speculeze, cu atât mai mult cu cât Meghan ne-a dat ceva hinturi: „Varianta câștigătoare? Clasic și simplu, cu un twist modern. Eu una prefer rochiile de mireasă ieșite din comun, dar totodată subtile și romantice“.

Un lucru cert este că mireasa lui Harry va accesoriza rochia aleasă cu o tiară din colecția de bijuterii regale, așa cum a făcut și Kate, căreia Regina Elisabeta i-a împrumutat legendara tiară The Cartier Halo, creată în 1936.

Stilul lui Meghan este mult mai șic decât al lui Kate

Altfel, ceremonia de nuntă la care au fost invitați 600 de oameni se va ține la miezul zilei, la capela St George din cadrul Castelului Windsor, urmată de o recepție găzduită de regină în salonul St George’s Hall.

Kate Middleton, la nunta ei cu Prințul William

200 de norocoși îi vor însoți pe miri și la mama petrecerilor, cea organizată pe seară, la Frogmore House, și găzduită de tatăl lui Harry, Prințul Charles.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA