Meghan Markle dezvăluie "cel mai important lucru din viața ei" în timpul unui discurs emoționant

13 octombrie, 2023

Meghan Markle a dezvăluit care este "cel mai important lucru din întreaga ei viață", în afara faptului că este căsătorită cu Prințul Harry.

Meghan Markle și Prințul Harry la New York, octombrie 2023, Foto Getty (3) jpg

Meghan Markle a dezvăluit că a fi mamă este "cel mai important lucru din întreaga ei viață". Ducele și ducesa de Sussex au participat la Archewell Foundation Parents' Summit din New York City, parte a celui de-al doilea eveniment anual al proiectului "Minte sănătoasă", organizat de Project Healthy Mind cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale.

Meghan Markle a urcat pe scenă într-o uimitoare ținută albă, fără umeri. Totodată, ea a făcut dezvăluiri despre copiii ei cu Prințul Harry, Prințul Archie, în vârstă de patru ani, și Prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani. Ea a spus publicului: „A fi mamă este cel mai important lucru din întreaga mea viață - în afară, bineînțeles, de a fi soție pentru el.

Dar voi spune că mă simt norocoasă că micuții noștri sunt la o vârstă fragedă. Dar mă simt, de asemenea, speriată de modul în care continuă lumea să se schimbe", a continuat Meghan. „Mă îngrijorează, dar, de asemenea, îmi dă multă speranță și energie progresul pe care l-am făcut în ultimul an, putând avea acești părinți incredibili, acești supraviețuitori ai acestor experiențe, să își împărtășească poveștile.

Toată lumea este acum afectată de lumea online și de social media - unii mai mult decât alții. Dar cu toții vrem doar să ne simțim în siguranță”. Meghan Markle a adăugat apoi că a fost "pur și simplu devastator" să audă poveștile familiilor cu care Archewell a început să lucreze în urmă cu un an.

Ea a dezvăluit că i s-a părut "imposibil să nu fie în lacrimi" în timp ce îi auzea pe părinți vorbind despre pierderile pe care le-au suferit.

„Nu avem cum să auzim aceste povești și să nu încercăm să ajutăm aceste familii ca vocile lor să fie auzite", a spus ea. „Soțul meu și cu mine spunem adesea, dacă se va pune atât de mult accent pe ceea ce facem noi, atunci încercați să vă concentrați pe ceea ce ne concentrăm noi. Pentru că poveștile lor sunt cele care contează", a conchis Meghan, conform Mirror

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg