Meghan Markle, dezvăluire în direct: "Am fost considerată ambițioasă când am început relația cu Harry"

24 august, 2022

Meghan Markle s-a întors în forță, de data aceasta cu un podcast îndrăzneț, Archetypes, al cărui prim episod a fost lansat marți seară.

meghan 1 jpg

Într-o discuție amplă cu invitata ei, campioana Serena Williams, într-un episod care tratează felul greșit în care este privită ambiția, Meghan Markle a vorbit despre standardele duble cu care se confruntă femeile atunci când sunt etichetate ca fiind ambițioase.

Ducesa de Sussex i-a spus vedetei din tenis, o prietenă apropiată de-a ei, că nu își amintește niciodată să fi simțit mai personal conotația negativă din spatele cuvântului ambițios „până când am început să mă întâlnesc cu soțul meu de acum”. Meghan a dezvăluit că a suferit mult, în tăcere, ca urmare a faptului că a fost considerată ambițioasă și interesată atunci când a devenit iubita Prințului Harry.  

meghan 2 jpg

Meghan a adăugat: „Și se pare că ambiția este un lucru teribil, teribil. Pentru o femeie adică, în concepția unora. Deci, din moment ce am simțit negativitatea din spatele acestui termen, este foarte greu să nu o mai simt”.

Dar mărturisirea lui Markle a fost considerată de către unele voci drept „o lovitură în față pentru Harry și un pumn față de Familia Regală”. Comentatoarea regală Angela Levin susține că această remarcă este ipocrită, sugerând că Meghan „ar fi în continuare o celebritate din ultimă mână dacă nu s-ar fi căsătorit cu un prinț”.

Ducesa a declarat că va fi „ea însăși, va vorbi deschis și nu va fi filtrată” în acest podcast, indicând că intenționează să arunce și alte „bombe” despre Familia Regală.

Într-un nou videoclip de promovare a podcastului - care a durat doi ani pentru a fi demarat după ce Ducii de Sussex au semnat un contract de aproximativ 18 milioane de lire sterline cu Spotify - Meghan Markle a spus că oamenii o vor cunoaște cu ajutorul acestui podcast așa cum n-au cunoscut-o niciodată.



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg