„Meghan Markle e hotărâtă să distrugă familia regală”, susține un expert care i-a analizat comportamentul

6 iunie, 2023

Un expert i-a analizat pe Prințul Harry și pe Meghan Markle de când au părăsit familia regală britanică. El susține că Ducesa de Sussex „pare hotărâtă să distrugă familia regală”.

Meghan Markle și Prințul Harry pe scenă la Premiile NAACP, 2022, Profimedia (1) jpg

Prințul Harry este văzut ca un "încurcă-lume" de către familia regală, în timp ce Meghan Markle pare "hotărâtă să distrugă" instituția, a afirmat un expert regal. Apărut în documentarul de la postul Channel 5 „Harry & Meghan: Is America Turning Against Them?", autorul Tom Quinn a vorbit despre atitudinea actuală a Familiei Regale față de Ducele și Ducesa de Sussex. În ultimul an, cuplul, care locuiește acum în Montecito, California, a lansat o serie de atacuri la adresa Familiei Regale.

În documentarul lor de pe Netflix, pentru care ar fi fost plătiți cu 88 de milioane de lire sterline, Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, și-a acuzat familia de inconștiență și a spus că a fost "îngrozit" de Prințul William care "țipa și striga la el" în timpul faimosului "Sandringham Summit".

La începutul acestui an, Prințul Harry a afirmat în biografia sa că fratele său l-a atacat fizic la Nottingham Cottage, în incinta Palatului Kensington, și a împărtășit, de asemenea, mesaje private pe care Prințesa de Wales i le-a trimis soției sale despre rochia de domnișoară de onoare a Prințesei Charlotte.

În noul documentar de la postul TV Channel 5, experții regali discută despre scăderea în popularitate a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, dar și despre relația lor cu familia regală. Corespondentul regal Channel 5, Tom Quinn, a afirmat că membrii familiei regale îl văd acum pe Prințul Harry ca pe un "încurcă-lume", notează dailymail.co.uk

El a declarat: "Familia Regală va fi profund supărată de faptul că au acest turnător, cineva de care William a fost cândva apropiat". Mai mult, expertul crede că membrii familiei regale consideră că Meghan Markle este hotărâtă să distrugă firma. Tom Quinn a adăugat: "Harry s-a căsătorit cu această femeie care pare să îl încurajeze să distrugă Familia Regală".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Kate Middleton bucle (2) jpg
Prințesa Diana și Prințul william  foto   GettyImages jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, Profimedia (3) jpg