„Meghan Markle e hotărâtă să distrugă familia regală”, susține un expert care i-a analizat comportamentul

6 iunie, 2023

Un expert i-a analizat pe Prințul Harry și pe Meghan Markle de când au părăsit familia regală britanică. El susține că Ducesa de Sussex „pare hotărâtă să distrugă familia regală”.

Meghan Markle și Prințul Harry pe scenă la Premiile NAACP, 2022, Profimedia (1) jpg

Prințul Harry este văzut ca un "încurcă-lume" de către familia regală, în timp ce Meghan Markle pare "hotărâtă să distrugă" instituția, a afirmat un expert regal. Apărut în documentarul de la postul Channel 5 „Harry & Meghan: Is America Turning Against Them?", autorul Tom Quinn a vorbit despre atitudinea actuală a Familiei Regale față de Ducele și Ducesa de Sussex. În ultimul an, cuplul, care locuiește acum în Montecito, California, a lansat o serie de atacuri la adresa Familiei Regale.

În documentarul lor de pe Netflix, pentru care ar fi fost plătiți cu 88 de milioane de lire sterline, Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, și-a acuzat familia de inconștiență și a spus că a fost "îngrozit" de Prințul William care "țipa și striga la el" în timpul faimosului "Sandringham Summit".

La începutul acestui an, Prințul Harry a afirmat în biografia sa că fratele său l-a atacat fizic la Nottingham Cottage, în incinta Palatului Kensington, și a împărtășit, de asemenea, mesaje private pe care Prințesa de Wales i le-a trimis soției sale despre rochia de domnișoară de onoare a Prințesei Charlotte.

În noul documentar de la postul TV Channel 5, experții regali discută despre scăderea în popularitate a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, dar și despre relația lor cu familia regală. Corespondentul regal Channel 5, Tom Quinn, a afirmat că membrii familiei regale îl văd acum pe Prințul Harry ca pe un "încurcă-lume", notează dailymail.co.uk

El a declarat: "Familia Regală va fi profund supărată de faptul că au acest turnător, cineva de care William a fost cândva apropiat". Mai mult, expertul crede că membrii familiei regale consideră că Meghan Markle este hotărâtă să distrugă firma. Tom Quinn a adăugat: "Harry s-a căsătorit cu această femeie care pare să îl încurajeze să distrugă Familia Regală".

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg
printul george gettyimages 477003500 jpeg
harry, william, meghan, kate jpg
Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta   Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
India Hicks la nunta Dianei profimedia 0235756704 (5) jpg