„Meghan Markle e hotărâtă să distrugă familia regală”, susține un expert care i-a analizat comportamentul

6 iunie, 2023

Un expert i-a analizat pe Prințul Harry și pe Meghan Markle de când au părăsit familia regală britanică. El susține că Ducesa de Sussex „pare hotărâtă să distrugă familia regală”.

Meghan Markle și Prințul Harry pe scenă la Premiile NAACP, 2022, Profimedia (1) jpg

Prințul Harry este văzut ca un "încurcă-lume" de către familia regală, în timp ce Meghan Markle pare "hotărâtă să distrugă" instituția, a afirmat un expert regal. Apărut în documentarul de la postul Channel 5 „Harry & Meghan: Is America Turning Against Them?", autorul Tom Quinn a vorbit despre atitudinea actuală a Familiei Regale față de Ducele și Ducesa de Sussex. În ultimul an, cuplul, care locuiește acum în Montecito, California, a lansat o serie de atacuri la adresa Familiei Regale.

În documentarul lor de pe Netflix, pentru care ar fi fost plătiți cu 88 de milioane de lire sterline, Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, și-a acuzat familia de inconștiență și a spus că a fost "îngrozit" de Prințul William care "țipa și striga la el" în timpul faimosului "Sandringham Summit".

La începutul acestui an, Prințul Harry a afirmat în biografia sa că fratele său l-a atacat fizic la Nottingham Cottage, în incinta Palatului Kensington, și a împărtășit, de asemenea, mesaje private pe care Prințesa de Wales i le-a trimis soției sale despre rochia de domnișoară de onoare a Prințesei Charlotte.

În noul documentar de la postul TV Channel 5, experții regali discută despre scăderea în popularitate a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, dar și despre relația lor cu familia regală. Corespondentul regal Channel 5, Tom Quinn, a afirmat că membrii familiei regale îl văd acum pe Prințul Harry ca pe un "încurcă-lume", notează dailymail.co.uk

El a declarat: "Familia Regală va fi profund supărată de faptul că au acest turnător, cineva de care William a fost cândva apropiat". Mai mult, expertul crede că membrii familiei regale consideră că Meghan Markle este hotărâtă să distrugă firma. Tom Quinn a adăugat: "Harry s-a căsătorit cu această femeie care pare să îl încurajeze să distrugă Familia Regală".

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana și cei doi copii ai ei, Prințul William și Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Regina Camilla și Regele Charles la dineul de stat de la Palatul Versailles  Foto Getty (2) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Shuttestock jpg
Prințul William la NY, baie de mulțime, Profimedia (2) jpg
Rania și Rajwa, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron profimedia 0806969675 jpg
Regina Camilla si Brigitte Macron au jucat ping pong   profimedia 0807215524 jpg
Regele Charles în Senatul Franței, Getty jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor a Spaniei în armată, Getty (1) jpg
Sarah Ferguson la New York, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron, Getty (1) jpg
Camilla și Charles întâmpinați la aeroport de soții Macron, Getty (6) jpg
Charles si Camilla, invitati la dineul oferit de Brigitte Macron si Emmanuel Macron la Versaiiles   profimedia 0806926577 jpg
Regele Charles la Versalilles  foto   GettyImages jpg
Regina Rania la emisiunea Today de la NBC   pagina oficiala (3) jpg
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg