Meghan Markle e toată numai un zâmbet într-o nouă fotografie lansată cu ocazia Zilei Mamei

14 mai, 2023

Meghan Markle, ducesa de Sussex, susține mamele într-o nouă campanie!

meghan markle jpg

Meghan Markle se pregătește azi, 14 mai, să sărbătorească Ziua Mamei în America alături de cei doi copii ai ei, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, dar și de soțul ei, prințul Harry. Ducesa de Sussex se gândește în continuare la alte mame care poate nu au parte de sprijinul necesar în creșterea copiilor lor. 

Înainte de ziua specială, Meghan Markle a fost fotografiată susținând o nouă campanie Alliance of Moms. Într-o fotografie distribuită pe Instagram de cofondatoarea Alliance of Moms, Kelly McKee Zajfen, Meghan Markle este toată numai un zâmbet, îmbrăcată fiind într-un tricou "Community Motherhood": Ducesa își ține brațul în jurul lui Kelly, care s-a bucurat că Meghan Makle îi sprijină campania. 

Ea a scris ieri, pe Instagram: „Pe măsură ce se apropie Ziua Mamei, nu pot să nu mă gândesc la propria mea #comunitate a maternității. Mă gândesc instantaneu la tine Meg. Cât de incredibil caldă și deschisă ești. Ce prietenă și mamă incredibilă. Sunt cu adevărat recunoscătoare că faci parte din comunitatea mea”. 

Ulterior, ea a adăugat: „Ești întotdeauna prima care spune da. Ești o apărătoare feroce pentru cei care au nevoie. Vă mulțumim că v-ați alăturat campaniei din acest an pentru a sprijini tinerii adoptivi din LA care așteaptă și sunt părinți, ceea ce ajută la furnizarea de servicii critice, educație, resurse și susținere, astfel încât să poată construi un viitor mai bun pentru ei înșiși și familiile lor."

Nu este clar cum va sărbători Meghan Markle  Ziua Mamei în acest an, dar este probabil ca familia să marcheze ziua în privat, în casa lor din Montecito, California. Pentru prima sa Zi a Mamei, Meghan și Harry au împărtășit o fotografie superbă a bebelușului Archie pe Instagram, în fundal fiind surprinde florile preferate ale Prințesei Diana.

„Aducem un omagiu tuturor mamelor de astăzi - trecute, prezente, viitoare mame și cele pierdute, dar amintite pentru totdeauna. Vă onorăm și vă sărbătorim pe fiecare dintre voi", scriau ei acum câțiva ani pe Instagram. 

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg