Meghan Markle, elegantă în negru la un nou eveniment. L-a felicitat pe cumnatul său, Prinţul William

25 aprilie, 2018
gettyimages 951063374 meghan markle jpg jpeg

Dacă în zori păşea alături de prinţul Harry la un eveniment comemorativ, în această după-amiază Meghan Markle şi viitorul ei soţ au venit la slujba organizată la Abaţia Westminster din Londra. Lor li s-a alăturat şi proaspătul tătic, prinţul William, fără Ducesa de Cambridge care se odihneşte după naşterea celui de-al treilea copil.

image image

William s-a întors la îndatoririle regale şi a fost primit aşa cum se cuvine de cumanta sa. Meghan l-a sărutat pe obraz şi l-a felicitat, chiar înainte de a intra în biserică. Îmbrăcată toată în negru, viitoarea membră a familiei regale a reuşit să mai marcheze încă o apariţie elegantă, chiar şi la evenimentele foarte serioase. A purtat o ţinută conservatoare, o rochie midi şi un sacou scurt, iar pălăria fascinator, pantofii stiletto şi clutch-ul au făcut diferenţa.

image

La acest eveniment William a fost în centrul atenţiei, jurnaliştii întrebându-l curioşi cum se simte Kate şi ce face micul prinţ britanic. Toată lumea aşteaptă cu nerăbdare ca Palatul Kensington să dezvăluie numele bebeluşului, un nume care va fi unul puternic, din spusele tatălui William. "Ei sunt foarte bine, mulţumesc", menţionând că cineva este într-o formă destul de bună: "Somnul decurge destul de bine până acum, ceea ce este o veste bună".

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg