Meghan Markle este "comparată cu Prințesa Diana", iar asta a ajutat-o să se apropie de Prințul Harry

22 august, 2023

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în 2018, iar acum un expert regal a sugerat că cei doi s-au înțeles atât de bine tocmai din cauza "copilăriei lor dureroase”.

Prințesa Diana, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg

Meghan Markle "simte că se identifică cu Prințesa Diana", ceea ce ar fi putut să o ajute să dezvolte o legătură strânsă cu Prințul Harry, potrivit unui expert. Istoricul Tessa Dunlop a declarat că atât Meghan, cât și Diana "provin din locuri de suferință în ceea ce privește copilăria lor", iar ducele de Sussex a trebuit, de asemenea, să depășească traume la o vârstă fragedă, notează Mirror. 

În cazul Dianei, părinții ei au trecut printr-un divorț public înainte ca ea să fie trimisă la internat, lucru despre care Tessa Dunlop a spus că s-a întâmplat atunci când prințesa se străduia să proceseze despărțirea.

Ea a explicat că, deși Meghan Markle a avut un "set diferit de provocări", acestea au fost "paralele" cu cele ale Dianei. Părinții lui Meghan s-au despărțit, de asemenea, când aceasta era copil. Ducesa de Sussex are o relație grea cu tatăl ei înstrăinat, Thomas Markle Sr., bărbatul de 79 de ani lipsind chiar de la nunta fiicei sale cu Harry. El nu l-a întâlnit niciodată pe Harry sau pe cei doi nepoți ai săi, prințul Archie și prințesa Lilibet.

Tessa Dunlop a mai spus: „Când crești ca un outsider în familie, poți vedea o paralelă în modul în care Diana și Meghan s-au identificat ca outsideri în cadrul familiei regale." Ea a explicat cum Diana s-ar fi simțit și mai mult ca un outsider în cadrul Familiei Regale după încheierea căsătoriei sale cu Regele Charles. Tessa a spus că Diana a fost forțată să "găsească o cale în afara Familiei Regale". Vorbind pentru OK! Magazine UK, experta regală a adăugat: "Dacă poți găsi pe cineva care să te înțeleagă, este foarte util și cred că Harry a găsit asta cu Meghan."

Tessa Dunlop a încheiat spunând că Meghan "ar putea simți că se raportează la anumite aspecte ale moștenirii Dianei". Comentariile ei vin în contextul în care s-a raportat că Regele Charles și Prințul Harry se vor întâlni pentru "discuții de pace" fără Meghan Markle.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg