Meghan Markle, extravagantă în roșu la un eveniment fără Prințul Harry! Nu e nouă rochia purtată acum

7 octombrie, 2024

Sâmbătă, Meghan Markle a fost în centrul atenției la un eveniment din Los Angeles. A îmbrăcat o rochie roșie superbă, care nu e nouă în garderoba ei.

Meghan Markle Foto Getty Images (1) jpg

Meghan Markle a oferit o lecție de eleganță îmbrăcată într-o rochie Carolina Herrera roșie,  în valoare de 5.990 de dolari, la un eveniment din Los Angeles. Ducesa de Sussex, în vârstă de 43 de ani, care locuiește acum în California, a arătat uimitor pe covorul roșu la gala LA Children's Hospital.

Spre surprinderea fanilor ei, Meghan Markle a ales să îmbrace sâmbătă această rochie roșie superbă pe care a purtat-o la o gală din New York pentru a onora personalul militar în ajunul Zilei Veteranilor și Zilei Armistițiului în 2021. Pare că Ducesa de Sussex o copiază pe cumnata ei, pe Kate Middleton, care e cunoscută pentru reciclarea look-urilor sale. 

La eveniment, Meghan Markle a apărut fără Prințul Harry, acesta a efectuat o vizită în Lesotho pentru o serie de angajamente pentru organizația sa caritabilă, Sentebale. Express.co.uk a dezvăluit de curând că Ducele de Sussex și-a prelungit călătoria solo în străinătate. Potrivit unei surse. Prințul Harry, în vârstă de 40 de ani, trebuia să se întoarcă în California în weekend pentru a se reîntâlni cu soția sa Meghan Markle, în vârstă de 43 de ani, și cei doi copii ai lor, dar a ales să își prelungească călătoria solo cu câteva zile în plus.

Sursa a adăugat că ducele se va îndrepta probabil spre Johannesburg și Cape Town pentru „timp privat” cu prietenii. De asemenea, este planificată o altă vizită secretă, care, în mod neașteptat, nu a fost inclusă în agenda sa oficială.

Reacții după apariția lui Meghan Markle în roșu la Los Angeles

După ce au văzut imagini cu look-ul lui Meghan Markle de la evenimentul din Los Angeles de sâmbătă seară, fanii nu s-au abținut și au reacționat. „Arată tânără, frumoasă și sănătoasă. Părul ei arată minunat”.

Un altul, observând că a purtat aceeași rochie pe care a îmbrăcat-o în 2021, a scris: „Modul în care Meghan a repurtat această rochie roșie, dar într-un mod atât de simplu, dar elegant”.

„Arată grozav!”, a scris altcineva în mediul online. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
Regalii în studenție jpg
scandal Meghan Harry sotii Beckham jpg
Regele Juan Carlos, santajat de Barabara Rey   Getty Images, Instagram 3 jpg
kate middleton cercei printesa diana jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Alex Ciucu la Palatul Elisabeta ca Furnizor al Casei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Printul Jigme Namgyel si Printul Ugyen Wangchuck la Forumul de inovatie   Casa Regala din Bhutan jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Canasa regală daneza jpg
Familia Regala romana, Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
William, Meghan, Harry, GettyImages (2) jpg
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Charlotte și mama ei, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg