Meghan Markle filma reclame la chipsuri. Iată cum arăta la 20 de ani!

4 aprilie, 2018
meghan markle jpeg

Viitoarea soţie a Prinţului Harry nu numai că a avut o carieră de succes în actorie, dar a avut un început promiţător, cu apariţii în reclame TV. Un spot publicitar vechi, având-o protagonistă pe Meghan Markle, a ieşit la iveală pe Internet, fosta actriţă jucând într-o reclamă la Tostitos.

image

Cu mulţi ani înainte de a debuta în cinematografie, Meghan cocheta cu camera de luat vederi în calitate de figurantă într-o reclamă. Acum în vârstă de 36 de ani, viitoare membră a Familiei Regale a Marii Britanii, în 2009 filma într-un supermarket, printre rafturile cu alimente, alegând nişte gustărele pentru o petrecere. Nehotărâtă, se încruntă şi oscilează între mai multe pungi de chipsuri, alegând în cele din urmă un produs numit Tostitos.

image

Meghan este îmrbăcată modest, în nişte antaloni negri, o bluză colorată şi un trench, purtând pe braţ o poşetă de culoare deschisă. Machiată discret şi cu părul până la umeri, aşa arăta cu doar doi ani înainte de a începe să joace în serialul Suits şi să devină faimoasă ca Rachel Zane. La data filmării Markle avea doar 20 de ani şi o faţă de adolescentă inocentă.

Foto: YouTubeRecente pe Ok! Magazine

dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg