Meghan Markle, goală la Spa. Experiența umilitoare trăită de ducesă

5 octombrie, 2022
image

Meghan Markle și-a amintit căt a suferit din cauza jenei în timpul primei ei vizite la un Spa asiatic, unde trebuia să rămână goală.

„Este o experiență umilitoare pentru o fată care trece prin pubertate, deoarece te afli într-o cameră cu femei de la 9 până la 90 de ani, care se plimbă goale și așteaptă să primească un exfoliant corporal pe una dintre acele mese aliniate”, a spus Ducesa de Sussex în episodul de marți al podcastului ei, Archetypes.

„Tot ce îmi doream era un costum de baie. Dar nu era voie, apropo”.

Markle, în vârstă de 41 de ani, a mers la centrul Spa din Los Angeles împreună cu mama ei, Doria Ragland, când era adolescentă, iar în cele din urmă a trecut peste rușine. “Și odată ce treceam de acea jenă, mama mea și cu mine ne duceam la etaj, stăteam într-o cameră și luam un bol aburind cu cei mai delicioși tăiței”.

La acea vreme, asta făcea parte din cunoștințele despre cultura asiatică pe care le avea în copilărie și nu era familiarizată cu stereotipurile mai dăunătoare cu care se confruntă femeile asiatice de mulți ani, recunoaște Meghan.

image
Mai multe pentru tine...

Mai mult, ea și-a amintit căt a fost enervată de bârfele apărute după ce relația ei cu Prințul Harry a devenit publică, mulți spunând că a fost „norocoasă” că a „ales-o”.

„Și, la un moment dat, după ce o auzi de un milion de ori, spui ceva de genul: „Ei bine, și eu l-am ales pe el”, adaugă frumoasa brunetă.

Dar, din fericire, am un partener care a contracarat această poveste pentru mine și a spus: „Au înțeles totul greșit. Eu sunt cel norocos, pentru că m-ai ales”.

Podcastul lui Meghan, care se intitulează "Archetypes", i-a avut până acum printre invitaţi pe Mariah Carey şi pe jucătoarea de tenis Serena Williams și se concentrează asupra "etichetelor care le îngrădesc pe femei".

Actrița din „Suits” a renunțat la podcastul său în perioada de doliu pentru moartea Reginei.Recente pe Ok! Magazine

meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg