Meghan Markle, hohote de plâns după ce s-a simțit atacată de Prințul William. Cu ce a supărat-o cumnatul

19 iulie, 2024

Mariajul cu Meghan Markle a însemnat începutul sfârșitului legăturii dintre frații regali William și Harry.

Meghan doliu jpg

Meghan Markle „a izbucnit în plâns” după ce Prințul William a lansat o declarație în care respingea acuzațiile de hărțuire raportate de Ducesa de Sussex.

Vorbind în cel de-al cincilea episod al docuseriei Ducilor de Sussex, Harry a dezvăluit reacția lui Meghan: ”Vreau să spun, cea mai tristă parte a poveștii fost această prăpastie apărută între mine și fratele meu, întrucât el este acum de altă parte a baricadei.”

Încercând să fie cât mai deschiși cu publicul lor, Harry și Meghan s-au străduit în documentarul Netflix să ofere o imagine a ceea ce a fost cât timp făceau parte din Firmă.

Adevărat sau fals, nu vom ști niciodată. Căci fiecare parte este convinsă de adevărul său.

Experții regali spun că Meghan Markle este fără doar și poate mult prea sensibilă. Americancă netrecută prin furcile gaudine de la Palat. Pe de altă parte, frații regali William și Harry au fost crescuți diferit, mult mai bărbătește.

Ce poate Ducesei i se pare un capăt de țară este normalitate pentru britanicii regali.

Situația a escaladat rapid, întrucât Meghan nu a găsit în monarhie înțelegerea la care ea se aștepta. Mai exact, au fost foarte multe așteptări ale sale.

”Înțeleg, nu? Asta este moștenirea lui, într-o oarecare măsură este deja înrădăcinat în anumite convingeri”, a spus Harry. ”De el ține în viitor supraviețuirea acestei instituții.

În acea zi, a apărut o poveste cum că o parte din motivul pentru care eu și Meghan plecam era pentru că William ne-a intimidat”, a continuat Harry.

După cum a povestit The Mirror, el a adăugat: „Și odată ce m-am urcat în mașină după întâlnire, mi s-a spus despre o declarație comună care fusese făcută în numele meu și numele fratelui meu, care elimina varianta că și el fusese unul dintre autorii care contribuiseră la ieșirea noastră din familie”.

„Nu-mi venea să cred. Nimeni nu mi-a cerut permisiunea să-mi pun numele într-o astfel de declarație.

„Și am sunat-o pe [Meghan] și i-am spus și ea a izbucnit în plâns pentru că patru ore au fost fericiți să mintă pentru a-mi proteja fratele și totuși, timp de trei ani, nu au fost niciodată dispuși să spună adevărul pentru a ne proteja”, mai explică Ducele, confuz.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg