Meghan Markle i-a schimbat stilul lui Harry. În bine!

Citeste tot despre:

, ,

În caz că-l găsiți pe Prințul Harry mai stilat decât de obicei, în ultimele lui apariții publice, există o explicație. Iar această explicație poartă numele Meghan Markle, logodnica lui.

Domnul și doamna Șic

Nu puțini critici de modă au observat că, de când și-a oficializat relația cu fosta actriță americană, Harry și-a cizelat și stilul, abordând haine cu croială mai potrivită și cu o linie mai cool, în culori mai naturale și mai neutre.

Primul eveniment oficial în calitate de logodnici

Mai mult, prințul de 33 de ani pare că-și coordonează ținuta cu cea a logodnicei sale atunci când cei doi apar împreună în public, lucru vizibil și la vizita pe care cei doi au făcut-o, marți, la un post de radio din Londra, dar și atunci când au participat la tradiționala slujbă de Crăciun de la Sandringham, ba chiar și la primul lor eveniment regal oficial, de după anunțarea logodnei.

Dacă, înainte, Harry făcea marea greșeală de a purta costume cu pantaloni prea largi și prea lungi, acum se pare că acest lucru devine istorie, sub influența lui Meghan cea șic.

La slujba de Crăciun

Sperăm ca, în curând, toate acele costume în nuanțe oribile de bleumarin să dispară definitiv din garderoba lui Harry. Nu de alta, dar prințul este mult mai chipeș de când este îmbrăcat de… Meghan.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA