Meghan Markle i se supune Reginei şi renunţă la a mai folosi titlul de Alteţă Regală

24 martie, 2020
1 h 01188460 jpg jpeg

Organizaţia Smart Works, pe care Ducesa de Sussex o patronează din ianuarie 2019, a eliminat cuvântul „regal” de pe site-ul său. Urmeză o nouă eră pentru ea şi Harry.

În doar câteva zile, prinţul Harry şi Meghan Markle vor putea să-şi ia rămas bun de la angajamentele lor instituţionale, în calitate de membri „superiori” ai Familiei Regale Britanice, vor deveni independenţi din punct de vedere financiar şi vor putea trăi departe de ţara care i-a iubit, dar i-a şi gonit în egală măsură. Plecarea lor nu a fost uşoară şi s-au văzut  nevoiţi să renunţe la câteva beneficii, din ordinul Reginei. Cel mai controversat dintre aceste ordine a fost: încetaţi să folosiţi titlul de alteţă regală (deşi îl menţin pe cel al ducilor de Sussex) şi dreptul de a monetiza cuvântul „regal”, care este rezervat doar membrilor regalităţii. Meghan pare să-şi fi făcut temele şi de aceea s-a conformat şi nu mai apare în calitate de alteţă regală într-una dintre organizaţiile pe care le patron, un pas definitiv către noul capitol al vieţii sale.

67785220 1100740943465966 8949381723557199872 n jpg jpeg
Meghan a lansat împreună cu Smart Works o colecţie capsulă

Smart Works, la care Meghan a fost patroană din ianuarie 2019, a eliminat toate menţiunile care se referă la ea ca la o alteţă regală ssau membră a familiei regale şi o menţionează doar ca ducesă de Sussex, aşa cum îi numeşte toată lumea. Această companie urmăreşte ca femeile aflate în şomaj să obţină încrederea necesară, astfel încât să poată face faţă interviurilor de muncă. Unul dintre atuurile lor sunt hainele pe care le poartă atunci când se întâlnesc cu un viitor angajator, iar Meghan a contribuit puţin cu o colecţie de capsulă pentru acest grup. În prezent, pe site-ul său se găseşte secţiunea: Patronul nostru, Ducesa de Sussex, care a fost denumită anterior: Patronul nostru Regal, înălţimea sa, Ducesa de Sussex. Această schimbare este una dintre dovezile că respectă partea lor din acordul cu regina, deşi cuvântul „regal” apare în continuare pe reţelele lor de socializare şi pe site-ul lor. La începutul acestei luni, Harry şi Meghan au schimbat drepturile de autor asupra fotografiilor pe care le publicau şi, în loc să folosească @sussexroyal, au optat pentru „Ducele şi Ducesa de Sussex”, credit care a fost prezentat în ultimele instantanee pe care le-au împărtăşit ca Festivalul de muzică Mountbatten sau la vizita surpriză a lui Meghan la o şcoală din Dagenham.

3 74806856 1179212072285519 304669393541922816 o jpg jpeg
Meghan împreună cu angajatele ei.

În ultima declaraţie, Sussexii şi-au exprimat deja nemulţumirea cu privire la unele dintre condiţiile reginei. Astfel, aceştia au dat asigurări că „deşi monarhia sau Cabinetul (departamentul guvernului britanic) nu au competenţă în ceea ce priveşte utilizarea cuvântului„ regal ” în străinătate, ducele şi ducesa de Sussex nu au nicio intenţie de a-l folosi pe Sussex. Royal ” sau orice interacţiune a cuvântului„ regal ”pe orice teritoriu (indiferent dacă este sau nu în Marea Britanie) când tranziţia se va finaliza în primăvara anului 2020.

Foto: Mirrorpix, Smart Woks/FacebookRecente pe Ok! Magazine

regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle
camilla profi6 jpg
fotografia oficiala cu Regele Charles al III lea, Regina Consoarta Camilla, Printul Mostenitor William si Printesa Kate   Buckingham jpg
charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg