Meghan Markle, în top 25 cele mai influente femei. Regina Elisabeta şi Kate au fost excluse

31 mai, 2018
FWRO jpeg

Abia a intrat în familia regală a Marii Britanii, că Meghan Markle are deja un capital destul de mare de imagine. Ducesa de Sussex avea fanii ei înainte de a deveni soţia prinţului Harry, dar de la anunţarea logodnei şi până la nunta care a avut loc pe 19 mai, a reuşit să atragă o mulţime de admiratori.

image

Nu e de mirare că Meghan Markle este atâ de populară, căci toată lumea îi analizează gesturile şi stilul chic, fiind acum printre preferatele din Casa Regală a Marii Britanii. Ba mai mult, Meghan a câştigat teren în faţa Ducesei de Cambridge şi chiar în faţa Majestăţii Sale, Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Meghan ocupă un loc în topul celor mai influente 25 de femei, realizat de Vogue. Noua membră a familiei este o feministă convinsă, dar din lista întocmită de Vogue lipsesc atât regina, cât şi Ducesa de Cambridge. Meghan este în competiţie cu o mulţime de personalităţi, printre care actriţa Letitia Wright sau scriitoarea J.K. Rowling. "De la adolescenta care poza în faţa porţilor palatului, la o actriţă grozavă care se căsătoreşte cu unul dintre prinţi, povestea lui Meghan Markle (şi a garderobei ei) a captat atenţia publică ca nimeni alta în acest an."

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

printesa diana jpg
mrlt jpg
Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg