Meghan Markle insistă să fie condusă la altar de tatăl ei. Prinţul Harry "se învinovăţeşte" pentru acest scandal

15 mai, 2018
meghan tatas jpg jpeg

Noi controverse la Casa Regală a Marii Britanii. Cu doar 4 zile înainte de nunta lui Harry cu Meghan Markle se întâmplă lucruri care zguduie familia actriţei, dar şi pe viitoarea mireasă.

image

Ieri aflam că tatăl lui Meghan, Thomas Markle, care trebuie să-şi conducă fiica la altar, ar fi făcut un infarct săptămâna trecută, ceea ce îl împiedică să mai participe la nunta regală. Totul s-a aflat după avalanşa de ştiri din ultimele zile conform cărora Thomas ar fi fost plătit de nişte paparazzi pentru a-i lăsa să îl fotografieze la un internet cafe, documentându-se desre nunta fiicei sale cu prinţul Harry, sau la proba costumului.

Pe 8 martie Thomas Markle ar fi făcut un atac de cord şi ar fi fost la spital. Cu toate acestea, domnul Markle a fost în domiciliul lui de duminică, 7 mai, şi nu a fost văzut părăsind incinta. La o zi după presupusul infarct, tatăl lui Meghan a fost văzut ieşind din casa sa la ora 20:30 şi s-a îndreptat spre nişte magazine din apropriere de unde a cumpărat medicamente, un milkshake şi o sticlă de Heineken. Apoi, pe 10 mai, Markle ar fi condus 217 km până la proprietatea sa din Los Feliz, ca mai nou să refuze să mai participe la nuntă fiicei sale.

Cu toate acestea, Meghan Markle încă insistă ca tatăl ei să o ducă la altar sâmbătă, în ziua nunţii. Prietenii au declarat că mireasa este distrusă de tot acest scandal. Thomas, în vârstă de 73 de ani, a spus să doreşte să evite o nouă situaţie jenantă şi refuză să mai vină la Londra. Un prieten din gaşca lui Meghan şi a prinţului Harry a declarat că fosta actriţă încă vrea să fie condusă la altar de tătăl ei şi că cere înţelegere, spunând că Thomas "nu a fost la locul potrivit."

image

Această sursă a declarat pentru DailyMail: "Nu asta este ceea ce vrea. În mod evident, îşi doreşte ca tatăl ei să fie prezent. Ea şi prinţul Harry doresc ca oamenii să-i dea puţin spaţiu, să nu-l mai preseze. Ei au spus acest lucru încă de acum câteva săptămâni, încercând să-i ofere sprijin şi ajutor. Se simte în mod clar supus unei enorme presiuni. Îngrijorarea pentru el este reală şi autentică. El este un om mândru care vrea să fie tată şi să aibă cineva grijă de el, dar este destul de dificil. Toată lumea trebuie să ia o pauză şi să se gândească la ceea ce le provoacă acest scandal lor, dar mai ales lui. Este o situaţie îngrijorătoare, înfricoşătoare. Cuplul a făcut tot ce s-a putut pentru a-l ajuta."

Mai mult de atât, prinţul Harry pare că se învinovăţeşte singur pentru că este persoană publică şi pentru că toată lumea este cu ochii pe el şi pe cei apropiaţi lui. "El este devastat. Simte că provoacă numai probleme. Simte că cineva care se asociază cu viaţa lui trebuie să plătească acest preţ. Vrea să o protejeze pe Meghan şi acest lucru este cu adevărat dificil", a mărturisit aceeaşi sursă.

image

Reprezentanţii de la Palatul Kensington au emis un comunicat oficial în acest sens: "Acesta este un moment profund personal pentru doamna Markle în zilele dinaintea nunţii ei. Ea şi prinţul Harry cer din nou înţelegere şi respect pentru domnul Markle în această situaţie dificilă.".

În acelaşi timp, tatăl lui Meghan face gafă după gafă. Jurnaliştii de la TMZ au declarat că au vorbit cu Thomas şi că acesta ar fi confirmat faptul că a colaborat cu paparazzi pentru nişte instantanee cu el pregătindu-se de nuntă. Thomas Markle a spus că a făcut-o pentru a-şi spăla imaginea şi că acum nu mai doreşte să călătorească în Marea Britanie, asta pentru a o scuti pe Meghan, dar şi pe el, de un moment jenant.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg