Meghan Markle insistă să fie condusă la altar de tatăl ei. Prințul Harry „se învinovățește” pentru acest scandal

Citeste tot despre:

,

Noi controverse la Casa Regală a Marii Britanii. Cu doar 4 zile înainte de nunta lui Harry cu Meghan Markle se întâmplă lucruri care zguduie familia actriței, dar și pe viitoarea mireasă.

Ieri aflam că tatăl lui Meghan, Thomas Markle, care trebuie să-și conducă fiica la altar, ar fi făcut un infarct săptămâna trecută, ceea ce îl împiedică să mai participe la nunta regală. Totul s-a aflat după avalanșa de știri din ultimele zile conform cărora Thomas ar fi fost plătit de niște paparazzi pentru a-i lăsa să îl fotografieze la un internet cafe, documentându-se desre nunta fiicei sale cu prințul Harry, sau la proba costumului.

Pe 8 martie Thomas Markle ar fi făcut un atac de cord și ar fi fost la spital. Cu toate acestea, domnul Markle a fost în domiciliul lui de duminică, 7 mai, și nu a fost văzut părăsind incinta. La o zi după presupusul infarct, tatăl lui Meghan a fost văzut ieșind din casa sa la ora 20:30 și s-a îndreptat spre niște magazine din apropriere de unde a cumpărat medicamente, un milkshake și o sticlă de Heineken. Apoi, pe 10 mai, Markle ar fi condus 217 km până la proprietatea sa din Los Feliz, ca mai nou să refuze să mai participe la nuntă fiicei sale.

Cu toate acestea, Meghan Markle încă insistă ca tatăl ei să o ducă la altar sâmbătă, în ziua nunții. Prietenii au declarat că mireasa este distrusă de tot acest scandal. Thomas, în vârstă de 73 de ani, a spus să dorește să evite o nouă situație jenantă și refuză să mai vină la Londra. Un prieten din gașca lui Meghan și a prințului Harry a declarat că fosta actriță încă vrea să fie condusă la altar de tătăl ei și că cere înțelegere, spunând că Thomas nu a fost la locul potrivit.

Această sursă a declarat pentru DailyMail: „Nu asta este ceea ce vrea. În mod evident, își dorește ca tatăl ei să fie prezent. Ea și prințul Harry doresc ca oamenii să-i dea puțin spațiu, să nu-l mai preseze. Ei au spus acest lucru încă de acum câteva săptămâni, încercând să-i ofere sprijin și ajutor. Se simte în mod clar supus unei enorme presiuni. Îngrijorarea pentru el este reală și autentică. El este un om mândru care vrea să fie tată și să aibă cineva grijă de el, dar este destul de dificil. Toată lumea trebuie să ia o pauză și să se gândească la ceea ce le provoacă acest scandal lor, dar mai ales lui. Este o situație îngrijorătoare, înfricoșătoare. Cuplul a făcut tot ce s-a putut pentru a-l ajuta.”

Mai mult de atât, prințul Harry pare că se învinovățește singur pentru că este persoană publică și pentru că toată lumea este cu ochii pe el și pe cei apropiați lui. „El este devastat. Simte că provoacă numai probleme. Simte că cineva care se asociază cu viața lui trebuie să plătească acest preț. Vrea să o protejeze pe Meghan și acest lucru este cu adevărat dificil”, a mărturisit aceeași sursă.

Reprezentanții de la Palatul Kensington au emis un comunicat oficial în acest sens: „Acesta este un moment profund personal pentru doamna Markle în zilele dinaintea nunții ei. Ea și prințul Harry cer din nou înțelegere și respect pentru domnul Markle în această situație dificilă.”.

În același timp, tatăl lui Meghan face gafă după gafă. Jurnaliștii de la TMZ au declarat că au vorbit cu Thomas și că acesta ar fi confirmat faptul că a colaborat cu paparazzi pentru niște instantanee cu el pregătindu-se de nuntă. Thomas Markle a spus că a făcut-o pentru a-și spăla imaginea și că acum nu mai dorește să călătorească în Marea Britanie, asta pentru a o scuti pe Meghan, dar și pe el, de un moment jenant.

Foto: Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA