Meghan Markle îşi atacă socrul ca să-şi protejeze soţul! "Familia lui H pur şi simplu nu înţelege!" Totul iese la suprafaţă la tribunal

13 noiembrie, 2021
ducii de sussex si charles 0 jpeg

Într-un proces împotriva Associated Newspapers Limited, Ducesa de Sussex îi ia apărarea soţului ei, însă loveşte crunt în socrul şi tatăl ei.

Meghan îl consideră pe Prinţul Charles un cicălitor. Sau, cel puţin asta reiese din scrisorile pe care le-a scris la un moment dat şi care au fost făcute acum publice la tribunal.    

Markle considera că soţul ei era mustrat de tatăl lui, prinţul Charles, din cauza uşurinţei cu care Thomas Markle, tatăl ei, vorbea cu presa de scandal, susţine People.

stanga
dreapta
2 ducii de sussex profimedia 0445430149 jpg jpeg
3 printul charles profimedia 0642814010 jpg jpeg
ducii de sussex si charles 0 jpeg

În scrisorile respective, Ducesa de Sussex i-a spus fostului ei director de comunicare, Jason Knauf, despre intenţia ei de a-i scrie o scrisoare tatălui ei, care se hotărâse pe ultima sută de metri să nu participe la nunta ei din mai 2018.

“Motivul pentru care vreau să fac asta este pentru că văd câtă durere îi cauzează asta lui H”, a spus Meghan într-o scrisoare din august 2018. “Chiar şi după o săptămână petrecută cu tatăl lui, timp în care i-a explicat situaţia la nesfârşit, familia lui continua să uite contextul şi ajunge la aceeşi frază – Ea nu poate să meargă la tatăl ei şi să-i spună să înceteze?”, pune Meghan iar paie pe focul care nu se stinsese de tot.

Şi Meghan nu s-a oprit aici...

“Ei, pur şi simplu, nu înţeleg. Aşa că, scriind această scrisoare, măcar H îi va putea spune familiei lui ‘Ea i-a scris lui o scrisoare, dar el continuă să facă acelaşi lucru.' Făcând acest lucru, îmi protejez soţul de mustrările constante de care are parte şi, cine ştie?!, poate îl voi convinge şi pe tatăl meu să înceteze”, a dezvăluit Markle în scrisoarea respectivă.

La începutul acestui an, un judecător britanic i-a dat câştig de cauză lui Meghan în privinţa a cinci articole publicate de Associated Newspapers Limited, care a făcut cunoscute pasaje întregi din scrisoarea scrisă de mână de Ducesa de Sussex.

“Eu fac ceea ce trebuie. Nici nu mai contează cât de complicată este situaţia, contează ceea ce este bine de făcut. Şi trebuie să lupţi până-n pânzele albe pentru ceea ce consideri că e bine de făcut, iar eu tocmai asta fac”, i-a declarat Meghan lui Andrew Ross Sorkin când a participat la summit-ul din New York The New York Times DealBook Online Summit.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg
leti10 jpg
regina profimedia 0690948732 jpg
Regina Elisabeta jpg
William vizită Glasgow jpg
FotoJetDukes jpg
stephanie2 jpg
Letizia la Oceanograf jpg