Meghan Markle își ia în primire sarcinile regale. Iată la ce eveniment va lua parte vineri!

Nici bine nu și-au anunțat logodna că Palatul Buckingham i-a și atribuit prima sarcină regală lui Meghan. Potrivit purtătorului de cuvânt al Prințului Harry, fosta actriță va lua parte, vineri, la primul ei eveniment regal.

Vineri, Meghan va lua parte la prima îndatorire regală

Jason Knauf, purtătorul de cuvânt al Prințului Harry (33), a anunțat, ieri, că Meghan Markle (36) își ia în primire sarcinile regale, primul eveniment de pe listă având loc chiar vineri, în Nottingham. Ea va fi, însă, însoțită de Prințului Harry, pentru a se putea familiariza cu ceea ce reprezintă o îndatorire regală.

Acest eveniment va reprezenta doar prima din multele vizite oficiale ce vor avea loc în următoarele șase luni, perioadă determinată ca Meghan să cunoască toate organizațiile caritabile în grija familiei regale. ”Prințul abia așteaptă să-i facă logodnicei sale cu comunitatea care a devenit foarte specială pentru el.”, a declarat Jason Knauf despre activitățile de pe agenda Prințului Harry și-a logodnicei sale.

Până acum au fost doar ei 3 în ”The Royal Foundation”

Meghan a declarat, acum câteva zile, că vrea să înceapă de la 0 viața sa, dedicându-se Marii Britanii și cauzelor importante susținute de familia regală britanică. Prima ei îndatorire regală va fi în calitate de al patrulea membru al organizației ”The Royal Foundation”, înființată de Harry, Kate și William, care se dedică problemelor de sănătate mentală, tinerilor, militarilor și conservării naturii.

Culmea e că Ducesa de Cambridge (35), în primul an de după nunta cu Prințul William, a cerut să aibă parte de mai puține îndatoriri regale, căci a vrut să se concentreze pe jobul de ”a fi soție”.

foto: arhivă OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA