Meghan Markle, la întrecere cu Kate Middleton! Ducesa a fost filmată muncind pentru fundația Archewell

13 decembrie, 2023

Meghan Markle a vrut, probabil, să îi dea replica lui Kate Middleton, Prințesa de Wales, și activității caritabile a acesteia. Ducesa de Sussex apare în cel mai recent clip video lansat muncind pentru Fundația Archewell.

Meghan Markle muncește Archewell jpg

Prințul Harry și Meghan Markle au lansat un nou videoclip în care arată "impactul" fundației Archewell 2023 asupra lumii, videoclipul lor fiind făcut public la doar câteva ore după ce Prințesa Kate Middleton a arătat tuturor un videoclip în care face voluntariat alături de cei trei copii ai ei și ai Prințului William. În videoclipul pe care Prințesa de Wales l-a împărtășit luni, Kate Middleton a muncit alături de copii, asortat haine și jucătorii pentru copiii nevoiași.

Kate Middleton George Charlotte Louis jpg

În schimb, în cel mai recent videoclip al fundației Archewell, Meghan Markle poate fi văzută în prim plan, îmbrățișând sute de oameni și făcând fapte bune, îmbrăcată fiind într-o ținută de lux. În videoclipul de un minut, sunt prezentate persoanele și cauzele pe care Archewell le-a ajutat în ultimele 12 luni.

De obicei, Fundația Archewell distribuie acest tip de videoclip în noul an, videoclipurile anterioare în acest stil fiind încărcate pe platformele lor în luna ianuarie. Acest lucru a ridicat semne de întrebare în mediul online, mulți oameni întrebându-se dacă momentul postării a fost devansat pentru a distrage atenția de la clipul lui Kate Middleton la voluntariat, alături de copiii ei, scrie Mirror

În mediul online, urmăritorii lui Meghan Markle au reacționat: "Căutând cu disperare atenție", "Puteți paria că de fiecare dată când Catherine face ceva în public, face ceva pentru a fi văzută cu seriozitate, dar Meghan încă mai crede că are o influență mai mare."

Dar, în ciuda faptului că au existat o mulțime de mesaje pe X, fostul Twitter, care i-au criticat pe Prințul Harry și pe Meghan Markle, a existat totuși o mulțime de aprecieri pentru ei. O persoană s-a bucurat: "Minunată treabă! Sunt mândru de modul în care se folosesc bine de celebritatea lor pentru a-i ajuta pe alții. Este bine să vedem roadele muncii lor. Foarte bine."

Un altul a spus: "Sunt atât de mândru de aceste două suflete remarcabile!". Iar un al treilea a adăugat: "Muncă minunată în noul an pentru Fundația Archewell condusă de Prințul Harry & Meghan". 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg