Meghan Markle, la prima îndatorire regală solo! Kate a avut-o pe a sa la 6 luni de la nuntă

26 septembrie, 2018
19 kate meghan jpg jpeg

Marţi a fost o zi specială pentru soţia Prinţului Harry, aceasta participând la prima ei îndatorire regală solo.

image

Dacă până acum a apărut la evenimente oficiale însoţită de alţi membri ai familiei regale, inclusiv alături de Regina Elisabeta, ieri Meghan şi-a oficiat rolul de Ducesă de Sussex şi a dus la capăt o îndatorire regală la Royals Academy of Arts. Ea a vizitat expoziţia Oceania, întâlnindu-se cu înalţi oficiali şi discutând despre arta din diferite zone din Commonwealth.

Prima îndatorire regală solo a Ducesei de Sussex are loc la doar patru luni de la nuntă, spre deosebire de Ducesa de Cambridge, care a mers la un eveniment oficial, sigură, de-abia la jumătate de an după ce a devenit soţia Prinţului William. Se pare că experienţa publică a lui Meghan Markle, abilităţile dobândite în urma carierei de actriţă, dar şi expunerea constantă la care a fost supusă până acum, au recomandat-o pentru acest pas făcut înainte de vreme.

image

Pentru acest eveniment, Meghan a purtat una dintre cele mai stilate outfituri. Şi chiar dacă ţinutele cernite sunt destinate evenimentelor comemorative ori înmormântărilor, Ducesa de Sussex continuă să-şi impună stilul vestimentar în faţa protocolului regal. Aşa se face că şi la această îndatorire regală a purtat un outfit all-black.

Totuşi, nu putem remarca faptul că rochia Givenchy, midi, cu mâneci din mătase, i-a venit ca turnată şi a fost, fără doar şi poate, o alegere cât se poate de stylish. Şi accesorizarea a fost una deosebită, Meghan purtând bijuterii argintii, minimaliste, pantofi-sanda din catifea neagră şi un clutch asortat. Ce să mai, a fost o apariţie cu adevărat spectaculoasă şi memorabilă.

image

Cât despre Kate, şi aceasta a făcut o impresie bună la prima ei îndatorire solo. Ea i-a ţinut locul socrului ei, Prinţului Charles, la o cină caritabilă şi a avut o apariţie extrem de elegantă. Ea a îmbrăcat, pe atunci, o rochie lungă, argintie, cu un croi sofisticat, care-i punea în evidenţă silueta silfidă. Coafura a fost şi ea în ton cu ocazia, dar şi cu ţinuta aleasă. Deci, cine a impresionat mai tare la prima îndatorire regală solo?  

image

foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}