Meghan Markle, la primul ei eveniment public alături de Regina Elisabeta

12 martie, 2018
1 meghan harry jpg jpeg

Astăzi este o zi mare pentru logodnica Prinţului Harry. Fosta actriţă americană Meghan Markle (36) apare la primul ei eveniment oficial alături de Regina Elisabeta şi, desigur, şi de ceilalţi membri importanţi ai casei regale britanice.

image image image

Este vorba despre un eveniment legat de Ziua Commonwealth, care are loc la catedrala Westminster Abbey din Londra şi care înseamnă, prin prezenţa lui Meghan acolo, şi recunoaşterea publică de către regină a viitoarei soţii a lui Harry.

La slujba care va avea loc la celebra catedrală vor mai participa şi Prinţul Charles, Ducesa de Cornwall, Ducii de Cambridge, Prinţul Harry şi primul ministru al Angliei.

La slujbă va participa şi fostul membru al formaţiei One Direction, solistul Liam Payne, acesta urmând să cânte în cadrul evenimentului regal.

Singura figură regală pe care n-o vom vedea cu această ocazie este Prinţul Philip, soţul reginei, care s-a retras din viaţa publică, urmând să participe doar la întâlnirile private ale familiei.

image image

Cu această ocazie, Meghan a purtat o haină şi o pălărie de culoarea untului, în timp ce Kate a ales o nuanţă închisă de navy pentru apariţia sa oficială. Regina Elisabeta a renunţat, de data aceasta, la culorile pastelate şi a ales o haină burgundi şi o pălărie în acelaşi ton.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg