Meghan Markle, la primul ei eveniment public alături de Regina Elisabeta

Astăzi este o zi mare pentru logodnica Prințului Harry. Fosta actriță americană Meghan Markle (36) apare la primul ei eveniment oficial alături de Regina Elisabeta și, desigur, și de ceilalți membri importanți ai casei regale britanice.

Este vorba despre un eveniment legat de Ziua Commonwealth, care are loc la catedrala Westminster Abbey din Londra și care înseamnă, prin prezența lui Meghan acolo, și recunoașterea publică de către regină a viitoarei soții a lui Harry.

La slujba care va avea loc la celebra catedrală vor mai participa și Prințul Charles, Ducesa de Cornwall, Ducii de Cambridge, Prințul Harry și primul ministru al Angliei.

La slujbă va participa și fostul membru al formației One Direction, solistul Liam Payne, acesta urmând să cânte în cadrul evenimentului regal.

Singura figură regală pe care n-o vom vedea cu această ocazie este Prințul Philip, soțul reginei, care s-a retras din viața publică, urmând să participe doar la întâlnirile private ale familiei.

Cu această ocazie, Meghan a purtat o haină și o pălărie de culoarea untului, în timp ce Kate a ales o nuanță închisă de navy pentru apariția sa oficială. Regina Elisabeta a renunțat, de data aceasta, la culorile pastelate și a ales o haină burgundi și o pălărie în același ton.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA