Meghan Markle locuia cu iubitul bucătar când a început relația cu Harry

22 iulie, 2022
relatie34 jpg

Meghan Markle încă locuia cu iubitul ei, Corey Vitiello ,un faimos bucătar, când a mers la prima întâlnire cu Prințul Harry, se arată într-o nouă carte.

Potrivit volumului „ Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors”, Meghan – pe atunci o actriță în drama „Suits”– a pus în acțiune, în 2016, un plan de a se împrieteni cu oameni influenți.

Printre ei se număra și prietena din copilărie a lui Harry, Violet von Westnholz , care lucra ca publicist pentru Ralph Lauren. Meghan fusese angajată să poarte hainele designerului în timpul turneului de tenis de la Wimbledon din vara anului 2016.

Într-o conversație cu Westenholz la Wimbledon, scrie autorul Tom Bower, Meghan a convins-o să organizeze o întâlnire cu Prințul.

„Problemele ei erau familiare tuturor actorilor necunoscuți, necăsătoriți– teama de singurătate și insecuritatea personală și financiară”, scrie Bower. „Nesurprinzător, Meghan a fost preocupată de propria ei securitate financiară – și de găsirea unui soț”.

Înainte de a fi de acord cu asta, susține cartea, Westenholz i-a trimis lui Harry fotografii ale actriței cu părul negru.

Tatăl lui Von Westenholz, Piers, este decorator de interior și un vechi prieten al soției Prințului Charles, Camilla. În timpul vizitelor de weekend la moșia de la țară, Hertfordshire din Westenholz, și în timpul vacanțelor comune cu familia, prinții Harry și William se jucau cu Violet în copilărie. 

Meghan Markle și Harry OK Mag (3) jpg

Deși Bower scrie că dragostea de doi ani a lui Meghan cu Vitiello, un bucătar din Toronto, era pe sfârșite când actrița l-a cunoscut pe Harry, totuși , împărțeau o casă împreună.

Cartea mai susține că, la două săptămâni după prima lor întâlnire, pe 1 iulie 2016, „Harry a zburat în secret la Toronto. A stat aproximativ o săptămână în casa unei prietene a lui Meghan, probabil Jessica Mulroney. Cu Cory cu care împărțea încă casa , situația a fost greu de gestionat pentru Meghan”.

„La sfârșitul săptămânii, după ce s-a întors la Londra, Meghan era convinsă că vraja a fost aruncată și relația cu Harry va fi pecetluită. Ea i-a spus lui Cory că aventura lor s-a încheiat”, scrie Bower.

Potrivit cărții, Vitiello „a fost uşurat. Ultimele luni fuseseră neplăcute”.Recente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg