Meghan Markle nu contenește să-și uimească fanii. Cât de bine arată în cea mai recentă imagine
Ducele și ducesa de Sussex au vizitat o familie specială din Austin
Drapată în negru, Ducesa de Sussex și-a impresionat fanii cu naturalețea sa. Pe unul dintre profilurile Instagram ale fanilor, Meghan Markle este prezentată drept o frumusețe atemporală: ”Uitați-o! Fără niciun filtru! Atât de radioasă este!”, se arată pe pagina de socializare care obișnuiește să facă actualizări din viața lui Meghan Markle și din cea a Prințului Harry.
Într-adevăr, nu putem să nu remarcăm că fanii Ducesei au dreptate, așa cum se vede în fotografie. Meghan Markle este strălucitoare, radioasă și foarte naturală!
Arată grozav machiată mininim, în tonuri naturale. Are un ten aproape impecabil la vârsta de 40+! Și un păr superb și strălucitor.
Meghan Markle este incredibil de suplă și tonifiată, iar aceste lucruri pot fi posibile cu stilul său de viață sănătos pe care îl duce.
Soția Prințului Harry își începe ziua cu multă apă. Preferabil călduță și cu lămâie. Când lucra la Hollywood și trebuia să se prezinte zilnic pe platoul de filmare al serialului Suits, Meghan adăuga, la micul dejun, și un mix delicios de fulgi de ovăz cu banane. Pe restul zilei, se axa pe un consum de proteine care să îi asigure energia pe o perioadă mai îndelungată de timp.
Atunci când simte nevoia unei mici detoxifieri, Meghan Markle consumă sucuri verzi pline de legume, pe care le consideră „o alimentație-medicament pentru mine”. În ceea ce privește gustările de peste zi, apelează la câte un pumn de migdale, consumate între întâlnirile pe care le are în mod normal.
„Sper tot timpul să iau prânzul și cu alți oameni, ca să putem împărți o porție de cartofi prăjiți”, spune amuzată Meghan despre mâncarea ei preferată. Ducesa adoră cartofii prăjiți, pe care îi consumă, însă, în moderație.
După ce-a petrecut ani întregi în Canada, filmând Suits, a devenit mare consumatoare de poutine, un fel de mâncare specifică celor din Québec, preparată din cartofi prăjiți, brânză și sos. „Trebuie să facă zgomot când muști din ea. Brânza trebuie să iasă apetisant din mâncare atunci. Doar așa știi că ai parte de cea mai bună poutine”, ne informează fosta actriță.
Prânzul constă în supă, în cea mai mare parte a timpului. Friptura e și ea o opțiune valabilă pentru ducesă. Trucul unei fripturi extrem de bune este să picuri puțină zeamă dintr-o lămâie pe carne chiar înainte de-a o servi. „Așa iese la iveală cel mai bine aroma cărnii”, ne oferă Meghan Markle trucuri de chef.
În ceea ce privește pastele, soția Prințului Harry consumă varianta fără gluten a spaghetelor, pentru simplul fapt că îi face tenul mai strălucitor. A renunțat la pizza cu mult înainte de-a intra în familia regală britanică. Mai mult, elimină aproape de tot carbohidrații din meniu, mai ales când se află înainte de un mare eveniment.
Foto: Getty Images & Profimedia