Meghan Markle nu este prima mireasă condusă la altar de prinţul Charles. Iată cine a mai avut onoarea!

18 mai, 2018
Meghan Markle jpeg

Cu doar o zi înainte de nunta prinţului Harry cu Meghan Markle, reprezentanţii de la Palatul Kensington au elucidat misterul în legătură cu persoana care o va conduce la altar pe mireasă.

image

Se pare că viitoarea soţie a lui Harry l-a rugat chiar pe socrul său să facă acest lucru, prinţul Charles declarându-se onorat de acest rol foarte important care i s-a oferit: „Doamna Meghan Markle i-a cerut Înălţimii sale, prinţul Charles de Wales să o conducă la altar la Capela St. George în ziua nunţii. Prinţul are deosebita plăcere să o întâmpine pe doamna Meghan Markle în familia regală în acest fel”, scrie în comunicatul de presă emis astăzi.

Cu toate acestea, Meghan nu va fi prima mireasă condusă la altar de prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii având deja antrenament în acest sens.

CREDIT: DAVID HARTLEY

În 2016, Charles a condus-o la altar pe moştenitoarea imperiului Mountbatten, Alexandra Knatchbull, în ziua nunţii ei cu Thomas Hooper. Alexandra este strănepoata Lordul Mountbatten, om de care prinţul Charles a fost foarte apropiat, iar aceasta l-a văzut ce pe o figură paternă. Prinţul Charles a fost de asemenea foarte bun prieten cu tatăl Alexandrei, Lord Brabourne, prea bolnav pentru a o conduce la altar pe fiica sa în ziua cea mare. Aşa că Charles a preluat această îndatorire, mai ales că Alexandra este şi fina răposatei Prinţese Diana.

Foto: DAVID HARTLEY, Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG