Meghan Markle nu este prima mireasă condusă la altar de prințul Charles. Iată cine a mai avut onoarea!

Cu doar o zi înainte de nunta prințului Harry cu Meghan Markle, reprezentanții de la Palatul Kensington au elucidat misterul în legătură cu persoana care o va conduce la altar pe mireasă.

Se pare că viitoarea soție a lui Harry l-a rugat chiar pe socrul său să facă acest lucru, prințul Charles declarându-se onorat de acest rol foarte important care i s-a oferit: „Doamna Meghan Markle i-a cerut Înălțimii sale, prințul Charles de Wales să o conducă la altar la Capela St. George în ziua nunții. Prințul are deosebita plăcere să o întâmpine pe doamna Meghan Markle în familia regală în acest fel”, scrie în comunicatul de presă emis astăzi.

Cu toate acestea, Meghan nu va fi prima mireasă condusă la altar de prințul Charles, moștenitorul tronului Marii Britanii având deja antrenament în acest sens.

CREDIT: DAVID HARTLEY

În 2016, Charles a condus-o la altar pe moștenitoarea imperiului Mountbatten, Alexandra Knatchbull, în ziua nunții ei cu Thomas Hooper. Alexandra este strănepoata Lordul Mountbatten, om de care prințul Charles a fost foarte apropiat, iar aceasta l-a văzut ce pe o figură paternă. Prințul Charles a fost de asemenea foarte bun prieten cu tatăl Alexandrei, Lord Brabourne, prea bolnav pentru a o conduce la altar pe fiica sa în ziua cea mare. Așa că Charles a preluat această îndatorire, mai ales că Alexandra este și fina răposatei Prințese Diana.

Foto: DAVID HARTLEY, Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA