Meghan Markle nu este singura prințesă de culoare din Europa. Iată alte mirese regale!

Odată cu intrarea în familia regală britanică, Meghan Markle doboară recorduri peste recorduri. Ba că e cea mai în vârstă mireasă regală, ba că e prima americancă de rasă mixtă care se mărită c-un prinț. Și cu toate acestea, fosta actriță de 36 de ani nu este chiar deschizătoare de drumuri. Mai sunt altele ca ea, iar noi vă facem cunoștință cu încă două femei de culoare care s-au măritat cu aristocrați.

Marchiza de Bath

Emma McQuiston (31) este prima marchiză de culoare din Marea Britanie. Fiica unui mogul nigerian al petrolului, aceasta s-a căsătorit în 2013 cu Ceawlin Henry Laszlo Thynn, Viconte de Weymouth (42). Acesta este fiul celui de-al șaptelea Marchiz de Bath, Alexander Thynn. Cei doi au împreună un fiu de trei ani, John Alexander Ladi Thynn. Marchizul este acel membru al nobilimii care se află, ca rang, deasupra contelui și sub duce.

Prințesa Angela de Liechtenstein

Prințesa Angela a Liechtenstein-ului este o altă pată de culoare în peisajul aristrocrației europene. Angela Gisela Brown, în vârstă de 49 de ani, născută în Panama, este prima persoană de culoare care se căsătorește cu un membru al unei monarhii constituționale din Europa. Soțul ei este Prințul Maximilian de Liechtenstein (48), al doilea născut al suveranului acestui stat, Prințul Hans-Adam II. Cei doi s-au căsătorit în 2000 și au împreună un fiu, Prințul Alfons, de 16 ani.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA