Meghan Markle nu se simte dorită în Marea Britanie și se teme că proxima vizită îi va face mult rău

11 aprilie, 2024

Se zvonește că Ducesa de Sussex are gânduri negre cu privire la venirea în Marea Britanie de luna viitoare.

Sussex Meghan și Harry, Getty jpg

Și că... s-ar cam fi răzgândit. 

Meghan Markle nu se simte „dorită” în Marea Britanie, pe bună dreptate! Interacțiunile ei cu familia regală și cu presa britanică nu au fost dintre cele mai reușite, până acum. Care este principala grijă? Să nu o apuce iar depresia! Amenințarea subtilă a anxietății apasă niște butoane sensibile ale Ducesei de Sussex, care a vorbit în repetate rânduri despre cât de neînțeleasă a fost la Palat!

Totuși, nu mai există deloc contextul care era provocator în perioada de debut în tainele regalității a lui Meghan Markle. Multe s-au schimbat, mai ales acum când bate vântul pe la Palat. Așadar, probabil că Ducesa exagerează puțin. La 42 de ani are rețineri în a-l însoți pe Harry în Regat. El va fi prezent pentru a celebra 10 ani de activitate a Jocurilor Invictus, brand care se bucură de succes și apreciere peste tot în lume! Iar Meghan Markle este, la rândul ei, implicată în proiect. Așadar, are tot dreptul să ajungă în UK.

Harry, în vârstă de 39 de ani, este programat să țină un discurs la aniversarea menționată la Catedrala Sf. Paul, pe 8 mai.

În ciuda zvonurilor că va călători alături de Harry, prințul Archie, 4 ani și prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani, este mai mult decât probabil ca Ducesa să se răzgândească, scrie publicația Express.

Un apropiat al Ducesei de Sussex a detaliat pentru New Magazine că fosta vedetă Suits este realmente îngrijorată pentru sănătatea sa mintală, dacă ajunge să revină în țara natală a soțului și să se afle în proximitatea membrilor regali.

Deși prezența lui Harry este dată ca sigură la evenimentul din 8 mai, în dreptul numelui lui Meghan este marcat „TBC” [To Be Confirmed]. Așadar, urmează să se confirme dacă ajunge sau nu în UK.

Se pare că amândoi ducii au rețineri în a-și aduce copiii în Anglia, scrie The Mirror. Apropiatul lui Meg a mai spus: ”A ajuns în punctul în care se discută dacă să vină sau nu cu copiii. Pur și simplu, n-o încântă ideea!”.

Foto: Profimedia & GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg