Meghan Markle nu se simte dorită în Marea Britanie și se teme că proxima vizită îi va face mult rău

11 aprilie, 2024

Se zvonește că Ducesa de Sussex are gânduri negre cu privire la venirea în Marea Britanie de luna viitoare.

Sussex Meghan și Harry, Getty jpg

Și că... s-ar cam fi răzgândit. 

Meghan Markle nu se simte „dorită” în Marea Britanie, pe bună dreptate! Interacțiunile ei cu familia regală și cu presa britanică nu au fost dintre cele mai reușite, până acum. Care este principala grijă? Să nu o apuce iar depresia! Amenințarea subtilă a anxietății apasă niște butoane sensibile ale Ducesei de Sussex, care a vorbit în repetate rânduri despre cât de neînțeleasă a fost la Palat!

Totuși, nu mai există deloc contextul care era provocator în perioada de debut în tainele regalității a lui Meghan Markle. Multe s-au schimbat, mai ales acum când bate vântul pe la Palat. Așadar, probabil că Ducesa exagerează puțin. La 42 de ani are rețineri în a-l însoți pe Harry în Regat. El va fi prezent pentru a celebra 10 ani de activitate a Jocurilor Invictus, brand care se bucură de succes și apreciere peste tot în lume! Iar Meghan Markle este, la rândul ei, implicată în proiect. Așadar, are tot dreptul să ajungă în UK.

Harry, în vârstă de 39 de ani, este programat să țină un discurs la aniversarea menționată la Catedrala Sf. Paul, pe 8 mai.

În ciuda zvonurilor că va călători alături de Harry, prințul Archie, 4 ani și prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani, este mai mult decât probabil ca Ducesa să se răzgândească, scrie publicația Express.

Un apropiat al Ducesei de Sussex a detaliat pentru New Magazine că fosta vedetă Suits este realmente îngrijorată pentru sănătatea sa mintală, dacă ajunge să revină în țara natală a soțului și să se afle în proximitatea membrilor regali.

Deși prezența lui Harry este dată ca sigură la evenimentul din 8 mai, în dreptul numelui lui Meghan este marcat „TBC” [To Be Confirmed]. Așadar, urmează să se confirme dacă ajunge sau nu în UK.

Se pare că amândoi ducii au rețineri în a-și aduce copiii în Anglia, scrie The Mirror. Apropiatul lui Meg a mai spus: ”A ajuns în punctul în care se discută dacă să vină sau nu cu copiii. Pur și simplu, n-o încântă ideea!”.

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg