Meghan Markle, obligată să respecte o regulă pe care Prinţesa Diana o ignora! Are legătură directă cu Regina

26 iulie, 2018
GettyImages 998560968 jpeg

De când a devenit Ducesă de Sussex, Meghan Markle trebuie să respecte protocolul regal şi să facă totul ca la carte. Chiar dacă până acum a mai dat-o în bară, fosta actriţă nu poate ignora una dintre regulile care o are în prim plan pe Regină!

image

Potrivit lui Sir William Heseltine, unul dintre secretarii privaţi ai Reginei, o regulă nescrisă este aceea că nimeni nu are voie să meargă la culcare înaintea Elisabetei. Sir William spune, în cartea „The Royals in Australia“, că Meghan nu se mai poate culca la ora la care doreşte, ci trebuie să ţină cont de ora la care adoarme Regina.

„Atunci când sunt la Palat, toţi membrii familiei regale trebuie să participe la cinele prelungite şi la discuţiile care au loc după acestea. Nimeni nu are voie să se ridice de la masă înaintea Reginei. Astfel, chiar dacă îi este somn cuiva, trebuie să aştepte până când Regina se duce să se culce. Pentru Prinţesa Diana, asta era o regulă care o exaspera. Discuţiile puteau dura ore întregi, însă Diana nu ţinea cont de această regulă. Ea se scuza şi pleca să se culce înaintea Reginei. Din această cauză, ea nu era privită cu ochi buni“, a spus Sir William Heseltine.Recente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg