Meghan Markle, „orbită de faima pe care i-o aducea statutul de prințesă”. Chiar a detestat-o pe Kate?

1 martie, 2023

Noi dezvăluiri despre viața lui Meghan Markle în cadrul familiei regale britanice au fost făcute de un angajat al Palatului Kensington în noua carte a lui Tom Quinn, „Gilded Youth An Intimate History of Growing Up in the Royal Family”, care a fost lansată pe 28 februarie.

1 meghan markle kate middleton jpg jpeg

Meghan Markle s-a luptat cu regulile din cadrul familiei regale britanice încă din primele momente, susține un angajat de la Palatul Kensington. El a povestit în cea mai nouă carte a lui Tom Quinn cum Ducesa de Sussex a reacționat la toate regulile impuse pe timpul șederii sale în Marea Britanie, ca membru senior al familiei regale.

El a explicat că Meghan Markle a fost „orbită de faima mondială pe care i-o aducea statutul de prințesă”, dar nu i-a plăcut niciodată să fie comparată cu Kate Middleton. Meghan Markle sfârșea de fiecare dată pe locul doi, după Kate Middleton, viitoarea regină a Marii Britanii.

„Ura constrângerile și regulile, ura să fie întotdeauna prințesa de pe locul doi, după Kate Middleton”, a mai dezvăluit angajatul de la Palatul Kensington. „Cel mai mult ura faptul că trebuia să facă ceea ce i se spunea și să meargă unde i se spunea”, a mai adăugat el.

În comparație cu alți angajați de la Palatul Kensington, acesta nu a descris-o pe Meghan Markle în termeni duri, dimpotrivă, a spus despre ea că e „o persoană foarte drăguță, zâmbitoare și superpozitivă”.

Totodată, el crede că una dintre cele mai mari dezamăgiri pe care a trăit-o Meghan Markle în cadrul familiei regale ar fi fost momentul când i s-au dat cheile de la Nottingham Cottage, în incinta Palatului Kensington. Ea credea că va locui la Castelul Windsor.

Altă mare dezamăgire a lui Meghan Markle

Autorul regal Tom Bower a apărut în cadrul emisiunii GB News la începutul acestei luni, acolo unde a vorbit despre relația timpurie a cuplului Meghan – Harry.

Discutând despre preconcepțiile greșite ale ducesei despre Familia Regală, autorul cărții de succes Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors a descris-o pe fosta actriță drept „obsedată de bani”.

„Marea ei surpriză și dezamăgire a fost că Prințul Harry avea foarte puțini bani. Ea își imaginase că el valora sute de milioane, dacă nu miliarde”, a declarat Bower. „Meghan vrea să călătorească în mașini luxoase și să aibă avioane private la comandă”. Pe când erau încă membri activi ai familiei regale, Prințul Harry și Meghan Markle au fost finanțați în mare parte din veniturile obținute de pe urma Ducatului de Cornwall al Regelui Charles.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg