Meghan Markle pare pierdută în lipsa lui Harry: fără sclipire pe covorul roșu. Ce se-ntâmplă între duci?

7 octombrie, 2024

Meghan Markle a apărut în acest weekend, pe covorul roșu, fără soțul ei, Prințul Harry. Motiv pentru care un expert în limbajul corpului a susținut că ducesa „pare pierdută” fără duce.

Meghan Markle profimedia 0917002504 jpg

Meghan Markle a fost văzută pentru prima dată în public, după aproape trei săptămâni, dar fără Prințul Harry alături de ea. Ducesa în vârstă de 43 de ani a apărut, sâmbătă seara, la o gală caritabilă pentru Spitalul de copii din Los Angeles, purtând o rochie roșie de la Carolina Herrera pe care a mai purtat-o ​​anterior, la un eveniment de covor roșu din 2021.

Chiar dacă Meghan a încercat să pară jovială, un expert în limbajul corpului a observat că ducesa părea „pierdută” fără Prințul Harry, care a fost ocupat cu angajamente solo la New York, în Marea Britanie și în Africa.

Experta în limbajul corpului Judi James a declarat următoarele pentru Daily Mail: „Pentru o femeie încrezătoare, obișnuită cu camerele de filmat și covoarele roșii, Meghan dă semne de timiditate, plus o dorință subliminală de a avea pe cineva care să preia conducerea de la Harry, de parcă ar fi, cumva, pierdută fără el pe covorul roșu sau mai vulnerabilă decât de obicei".

Una peste alta, zvonurile cum că ar exista probleme în paradisul Ducilor de Sussex sunt din ce în ce mai dese și au apărut după ce cuplul nu a mai fost văzut împreună în public timp de aproximativ trei săptămâni, optând în schimb pentru apariții solo.

„Această distanță continuă dintre ei provoacă speculații cum că ducii căsătoriți de șase ani s-ar putea, într-adevăr, să se îndepărteze. Prietenii lor sunt îngrijorați de cât timp petrec Harry și Meghan departe unul de celălalt și nu poți să nu te întrebi dacă temerile lor sunt întemeiate", scrie editorul regal al publicației Express.co.uk, Nathan Kay.

Prințul Harry și Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia (6) jpg

„Poate că este pur și simplu o nevoie de spațiu din partea lor, un impuls de a se redescoperi singuri. Dar nu se poate nega că aceste tot mai multe escapade solo sunt îngrijorătoare.”

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
FotoJet Mary jpg
FotoJet Charlene jpg
Kate Middleton, Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Meghan Markle Foto Getty Images (1) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
Regalii în studenție jpg
scandal Meghan Harry sotii Beckham jpg
Regele Juan Carlos, santajat de Barabara Rey   Getty Images, Instagram 3 jpg
kate middleton cercei printesa diana jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Alex Ciucu la Palatul Elisabeta ca Furnizor al Casei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Printul Jigme Namgyel si Printul Ugyen Wangchuck la Forumul de inovatie   Casa Regala din Bhutan jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Canasa regală daneza jpg
Familia Regala romana, Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg