Meghan Markle pregăteşte o surpriză la nunta ei cu Prinţul Harry. Va face ceva care va încălca tradiţia!

29 ianuarie, 2018
hepta 3343017 jpg jpeg

Mai sunt aproape patru luni până când Meghan Markle va merge la altar alături de Prinţul Harry, devenind în mod oficial membră a Familiei Regale Britanice. Pregătirile sunt în toi la Palat, mai ales că monarhii britanici vor avea parte de mai multe petreceri mari anul acesta - naşterea celui de-al treilea copil al Ducesei de Cambridge, nunta Prinţului Harry, botezul copilului Prinţului William şi al lui Kate Middleton şi nunta nepoatei reginei, Prinţesa Eugenie.

Vrea să ţină un discurs în onoarea lui Harry.

Cu toate că aşteaptă cu nerăbdare să facă parte din familie, fosta actriţă nu conteneşte să încalce protocolul regal când apare în public - oferă autografe şi vrea să fie este mereu în centrul atenţiei, aşa că la nunta sa de pe 19 mai a pregătit o surpriză care va încălca o tradiţie de sute de ani.

Meghan Markle pune la cale ceva epic la nunta sa. Viitoarea mireasă intenţionează să ţină un discurs în cadrul recepţiei de după ceremonia religioasă, schimbând astfel tradiţia. În mod normal, discursul trebuie susţinut de tatăl miresei, de mire şi de cavalerul de onoare. Cu toate acestea, Meghan vrea să-i aducă un omagiu viitorului său soţ, Prinţul Harry, dar şi să-i mulţumească reginei, întregii familii si prietenilor.

Tatăl lui Meghan Markle ar fi trebuit să ţină un discurs, alături de mire şi de cavalerul de onoare.

Meghan este o susţinătoare a egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi, aşa că nu e de mirare că vrea să preia frâiele la nunta sa prin intermediul unui discurs pe care ar fi trebuit să-l susţină chiar tatăl său. "Vrea să aibă şansa să-i mulţumească soţului şi tuturor celor care au sprijinit-o. Harry crede că este o idee grozavă ", a declarat o sursă pentru Sunday Times.  Harry şi Meghan s-au implicat mai mult în planificarea nunţii lor decât cuplurile regale care s-au căsătorit anterior. Ei au discutat cu oamenii din staff despre respectarea protocolul regal în ceea ce priveşte scaunele, invitaţiile şi lista oaspeţilor.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg